ZZR600 e model utk dijual.

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ziex69 on Wed 23 May - 14:38

Lambat lagi ke nak lock topik ni??? scratch
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Wed 23 May - 15:23

ziex69 wrote:
jimf wrote:haaah Jani... kompom pot kutuk ko..
masa kt yikmun hari tu siap sms kat ajis cakap dia tapau ko.... Very Happy

kat facebook pun aku dah citer aku kitai/tapau geng 600 aritu... ko x baca ke? ooo lupalak, aku set friends only bounce bounce

oooo..patut laaa den tak leh baca... den dah block ekau...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Wan@Blakepare on Thu 7 Jun - 3:35

Aku dah LOCK dah.Nah............................................................................................................................................................................................................................................
avatar
Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Amm on Thu 7 Jun - 9:20

Pot suh aku buka balik,bagi kunci
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Wan@Blakepare on Thu 7 Jun - 18:33

Ada motor utk di jual aku punya RGV 120,RM 300,kondisi kena repair balik sebab enjin ada bunyi tung tang tung tang.Gran hilang kena buat balik kat jpj,nanti dpt geran baru,Roktek dah lama mampus.
avatar
Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Apai on Thu 7 Jun - 18:36

Wan@Blakepare wrote:Ada motor utk di jual aku punya RGV 120,RM 300,kondisi kena repair balik sebab enjin ada bunyi tung tang tung tang.Gran hilang kena buat balik kat jpj,nanti dpt geran baru,Roktek dah lama mampus.

bagi pree je la wan...boleh aku kacuk sparepart dgn jjr ni... Very Happy
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Amm on Fri 8 Jun - 11:19

wan.apai nak pree nak kacuk jjr dgn sparepart
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ziex69 on Fri 8 Jun - 11:25

Amm wrote:wan.apai nak pree nak kacuk jjr dgn sparepart



avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Amm on Fri 8 Jun - 12:02

pot,dapat roti sardin tak?
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Wan@Blakepare on Fri 29 Jun - 20:57

Apai wrote:
Wan@Blakepare wrote:Ada motor utk di jual aku punya RGV 120,RM 300,kondisi kena repair balik sebab enjin ada bunyi tung tang tung tang.Gran hilang kena buat balik kat jpj,nanti dpt geran baru,Roktek dah lama mampus.

bagi pree je la wan...boleh aku kacuk sparepart dgn jjr ni... Very Happy
Alamak Apai....Motor aku dah campak masuk lombong daaa hahaha,buat tukun kasi ikan membiak sebagai johan kat situ.
avatar
Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Wan@Blakepare on Fri 29 Jun - 20:59

Amm wrote:wan.apai nak pree nak kacuk jjr dgn sparepart
Kalau kacuk zzr ngan rgv jadi RGZR,Pergh...power tu siap ada asap lagi.
avatar
Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Bongxz on Fri 8 Feb - 8:10

Laaaa.... tak lock lagi....
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Amm on Fri 8 Feb - 9:41

Bongxz wrote:Laaaa.... tak lock lagi....

pasal apa kunci ko bawak kat kat kota singa,hishhhh
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Fri 8 Feb - 12:34

PM me best price.....
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Fri 8 Feb - 16:22

waaaa open lik?
mmg lama dah berhajat...hari tu melepas psl owner xnk jual kt den..
PM me best and friendly price...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Fri 8 Feb - 18:19

harga runtuh....rm5k only...tawaran hanya 10 minit dari sekarang.... Razz
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ManCaL on Mon 18 Feb - 9:51

tongue
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Bongxz on Wed 24 Apr - 9:00

salam, ada lagi ke moto ni..... rasa nak beli la.... hehehehe
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Wed 24 Apr - 11:28

Bongxz wrote:salam, ada lagi ke moto ni..... rasa nak beli la.... hehehehe

aloooo..jgn potong line wa leh tak?
wa no 1 dlm list potential buyer ok...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Wed 24 Apr - 13:29

rasa macam nak riak lak.... Razz
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Wed 24 Apr - 14:22

Antara insan yg paling mulia disisi Allah :-
1. Insan yg paling banyak memberi manafaat kepada org lain
2. Insan yg membantu memyempurnakan hajat saudara Islamnya

so, fikir2 kan laa.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Wed 24 Apr - 19:16

ada hajat nk pasang lg satu ke?...teman takat membantu g merisik tu leh la...hehe
avatar
jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 45
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Thu 25 Apr - 14:16

hajat mmg ada... cuma takut yg menerima tu reject kekekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ziex69 on Thu 25 Apr - 14:32

Tahniahla yeop, jangan lupa jemput teman & pak din kenduri nanti ye
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Bongxz on Wed 29 May - 8:29

Ada ride makan kenduri ke ni?
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum