ZZR600 e model utk dijual.

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Thu 19 Jan - 18:46

plug dah ok sejak pakai teknik tarikkk....lepasss...tarikkkk...lepassss...fuhh!!..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Bongxz on Thu 19 Jan - 18:48

jani wrote:plug dah ok sejak pakai teknik tarikkk....lepasss...tarikkkk...lepassss...fuhh!!..
hehehhe, sekali sekala ko lenjan jer. kang tak puas lak dia........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by furqaan on Thu 19 Jan - 22:36

mat zzr wrote:
furqaan wrote:Moto power nie ...BUMP sikit.................mai beli laaaa...

motor ZX2 hijau mmg power...nak ride pun kena tonggek sikit...lepas ni mak neng nak upgred moto z750 ke..?

sapa yg nko maksudkan Mat ... moto Mak ker ... nyampah betoi mak orang buta kolor nieee...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by adamfikri on Sun 19 Feb - 22:57

moto cantik ni bang.. tumpang lalu ajo haaa..

adamfikri

Posts : 4
Join date : 17/07/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Bongxz on Mon 20 Feb - 17:55

Aihsh, tak lock lgi rupanya...........
Mod dada bidang, tolong lock nafsu2 org lain tuh.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Mon 20 Feb - 18:06

ye keeee ni?
ke dah open lik for sale? hehehee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by faizal_bulat on Mon 20 Feb - 18:53

nak beli la mcm tu...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Tue 21 Feb - 0:09

tak puas pakai lagi la.... Very Happy

moto yg aku x jadi amik tu citernya dah mula menduga owner baru..., fuhh!!!, klu x masak aku.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Tue 21 Feb - 9:26

jani wrote:tak puas pakai lagi la.... Very Happy

moto yg aku x jadi amik tu citernya dah mula menduga owner baru..., fuhh!!!, klu x masak aku.....

hehe...yg dia posting masukkan sekali bideo abe wan kt youtube tu kan...

600cc ko yg ni pun dah duga gak hari tu... sib baik tak menolak... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 21 Feb - 9:38

aiushhh..... citer sapa menduga sapa nih... cemana lak aku bole tak tahu nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Tue 21 Feb - 10:03

ZAM@GHIMEHV wrote:aiushhh..... citer sapa menduga sapa nih... cemana lak aku bole tak tahu nih...

ko tgh sibuk cari langsir dgn "Wish"...mana nk concern pasal zephyr dah...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 21 Feb - 10:11

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:aiushhh..... citer sapa menduga sapa nih... cemana lak aku bole tak tahu nih...

ko tgh sibuk cari langsir dgn "Wish"...mana nk concern pasal zephyr dah...

takpe... lepas nih takyah sewa lori lagi klu motor breakdown sebb ruang kargo "Wish" muat klu nak sumbat AN sebijik.... klu tak muat gak boleh pinjam Mazda5 si Kamal nyer...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Tue 21 Feb - 10:40

ZAM@GHIMEHV wrote:
takpe... lepas nih takyah sewa lori lagi klu motor breakdown sebb ruang kargo "Wish" muat klu nak sumbat AN sebijik.... klu tak muat gak boleh pinjam Mazda5 si Kamal nyer...

x best laaa... tolak kaki jugak best smbil menikmati tiupan sepoi2 angin bukit dan pemandangan indah.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 21 Feb - 11:42

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
takpe... lepas nih takyah sewa lori lagi klu motor breakdown sebb ruang kargo "Wish" muat klu nak sumbat AN sebijik.... klu tak muat gak boleh pinjam Mazda5 si Kamal nyer...

x best laaa... tolak kaki jugak best smbil menikmati tiupan sepoi2 angin bukit dan pemandangan indah.... Very Happy

sambil nyanyi lagu "pandangla, lihatla......"

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Tue 21 Feb - 20:26

jimf wrote:
jani wrote:tak puas pakai lagi la.... Very Happy

moto yg aku x jadi amik tu citernya dah mula menduga owner baru..., fuhh!!!, klu x masak aku.....

hehe...yg dia posting masukkan sekali bideo abe wan kt youtube tu kan...

600cc ko yg ni pun dah duga gak hari tu... sib baik tak menolak... Very Happy

ha ah....

mintak2 la nasib sentiasa baik...

haish!!..tak lock lg ke..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by mat zzr on Sat 19 May - 19:01

owner baru dah sampai pangkor dah ...lock je la...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ziex69 on Mon 21 May - 9:07

ade sesaper nak jual lagi ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Mon 21 May - 9:58

ziex69 wrote:ade sesaper nak jual lagi ke?

nk jual pe?
moto geng 600 ke moto zzr600?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ziex69 on Mon 21 May - 12:30

jimf wrote:
ziex69 wrote:ade sesaper nak jual lagi ke?

nk jual pe?
moto geng 600 ke moto zzr600?

zzr600 kot, sian kat jani x de kawan... bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by mat zzr on Tue 22 May - 22:12

sapa plak nak upgrade...potz ke...? inline 4...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ziex69 on Wed 23 May - 8:30

mat zzr wrote:sapa plak nak upgrade...potz ke...? inline 4...?

Pak dinz laaa, dah hupgred pun. Tak tau ker? lambatnyer dapat berita... bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Wed 23 May - 9:50

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:sapa plak nak upgrade...potz ke...? inline 4...?

Pak dinz laaa, dah hupgred pun. Tak tau ker? lambatnyer dapat berita... bounce bounce

biasa laaa org tak pegi tts dgn xde mukabuku mmg lambat dpt berita... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jani on Wed 23 May - 13:07

ziex69 wrote:
jimf wrote:
ziex69 wrote:ade sesaper nak jual lagi ke?

nk jual pe?
moto geng 600 ke moto zzr600?

zzr600 kot, sian kat jani x de kawan... bounce bounce

kotok aku ke potz....tau la ari tu aku tak dapat polo ko...
tinggal la sorang2 x de kawan...mujur ada geng sereputan kt belakang...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by jimf on Wed 23 May - 14:12

haaah Jani... kompom pot kutuk ko..
masa kt yikmun hari tu siap sms kat ajis cakap dia tapau ko.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by ziex69 on Wed 23 May - 14:37

jimf wrote:haaah Jani... kompom pot kutuk ko..
masa kt yikmun hari tu siap sms kat ajis cakap dia tapau ko.... Very Happy

kat facebook pun aku dah citer aku kitai/tapau geng 600 aritu... ko x baca ke? ooo lupalak, aku set friends only bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR600 e model utk dijual.

Post by Sponsored content Today at 8:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum