BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Dinz on Fri 16 Apr - 10:48

En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 10:48

Sesi tuba menuba sudah bermula ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 10:49

bandar lumut...


[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 10:49

Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

Huiiissshh tak paham bahasa kiasan betoi la bangko2 kat sini ... merajuk laa ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 10:54

Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

aku ni true riders...banyak tempat aku pergi sejak tahun 1990...sejak aku dapat lesen B2...walaupun dgn honda cub C70 banyak tempat aku sampai...

kat pangkor masa tu aku pacak khemah kat teluk nipah...petang pergi jeti beli sotong...malam aku BBQ sotong...masa BBq tu aku nampak sekor katak bunuh diri masuk dalam api BBQ aku...setelah katak tu dah terpanggang sepenuhnya...aku bagi member aku makan...dia makan sampai habis...katanya sedap...sampai sekarang member aku tu tak tahu dia pernah makan katak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 10:57

jeti lumut...


[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by farislan on Fri 16 Apr - 10:59

furqaan wrote:
Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

Huiiissshh tak paham bahasa kiasan betoi la bangko2 kat sini ... merajuk laa ..

Angkel Fur..apo rajuk2 meh juin grup den ni..kito lepak kat mamakspesial..kat situ
x perlu faham memahami..x faham pun totap inzal...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 11:03

Jom chelan ... tapi tue pun kisah dlm kelambu gak

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:04

farislan wrote:
furqaan wrote:
Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

Huiiissshh tak paham bahasa kiasan betoi la bangko2 kat sini ... merajuk laa ..

Angkel Fur..apo rajuk2 meh juin grup den ni..kito lepak kat mamakspesial..kat situ
x perlu faham memahami..x faham pun totap inzal...


*weh2,marah jutawan ac mizal,korg asek sebut nama dia ni je hah mizal=inzal isk2 Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by hi-wayMAN on Fri 16 Apr - 11:05

mat zzr wrote:
Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

aku ni true riders...banyak tempat aku pergi sejak tahun 1990...sejak aku dapat lesen B2...walaupun dgn honda cub C70 banyak tempat aku sampai...

kat pangkor masa tu aku pacak khemah kat teluk nipah...petang pergi jeti beli sotong...malam aku BBQ sotong...masa BBq tu aku nampak sekor katak bunuh diri masuk dalam api BBQ aku...setelah katak tu dah terpanggang sepenuhnya...aku bagi member aku makan...dia makan sampai habis...katanya sedap...sampai sekarang member aku tu tak tahu dia pernah makan katak...

ganass jugak penangan tuan menejar nih....huhuhu
salam pagi sume....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 11:05

Aktiviti ZZRianz minggu ini..

AKTIVITI : TTS
VENUE : D.E SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 16 APRIL 2010
TIME : 11:30 PM - 2:30 AM


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:06

mat zzr wrote:jeti lumut...


[You must be registered and logged in to see this image.]


en.mat, upload lg gambo byk2 skit, bg panas kat sini plak...

(gamba yg bukak2 skit lg menjadi tarikan ramai kot)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ManCaL on Fri 16 Apr - 11:06

salam selamat pagi jumaat yg indah lagi damai sedamai deruan angin pangkor..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ManRoti on Fri 16 Apr - 11:09

Wayang Dah Habis Tutup Cerita..."THE END"
Pelakon utama dah penat nak belakon lagi... sebab x sanggup buat penonton2 jadik betul2 marah. Pelakon utama nak mintak maap secara personal kepada penonton kalau ada yg terasa hati. Pak Cik dah tak nak belakon lagi...Huuuhhhh affraid .
Pak Cik dah terlalu tua untuk blakon camgini...
Sekarang masa untuk Ride & Bergembira... Ikut ride ke Pangkor lagi bagus... nak ikut!!! nak ikut!!!

ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by hi-wayMAN on Fri 16 Apr - 11:11

syukur kehadrat ilahi kerana masih dipanjangkan umur untuk menghirup udara pemberianNya.....
nyaris bertembung dengan pakcik naik mutokap melintas jalan x pandang kiri kanan & berenti tetiba tgh jalan bila nampak aku tgh meluru menuju kearahnya.........syukur brek berfungsi dengan baik & motosikal masih didalam kawalan....alhamdulillah.....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 11:14

Syukur man ... buat kenduri doa selamat man ... kita nie ride jauh setiap hari ... klau bukan kita orang lain yg akan buat kesilapan ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ManCaL on Fri 16 Apr - 11:15

Alhamdulilah...syukur xjd per2 keats hang dgn pakcik tu..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:16

[quote="mat zzr"][quote="nawza"]
tenukz wrote:1. lastmen Jefnoka1
2. LEADER jimf
3. pilotdarat
4. Kamalia
5. Ajis (atas arahan jeneral asykar wanita)
6. tok wan ( nanti kawe cari woris area teluk batik)
7. furqaan... balik nak tanya bini dulu bagi pi ker tak ..
8. adambikers.. (nak pegi ke tak nak, nak ke tak nak pegi.. ishkkk)
9. mat zzr...(nak kena tukar spoket kecik dulu....pastu baru kompom pi ride)
10.tenukz
11. nawza...tonukz lotak den pun lotak gak laaa....huaa..aaaa
Ini senarai nama untuk apa nih....aku tgk ramai jer, aku pun masuklah....boleh ker....


kamon2,xde lg ke yg nak update kan senarai ni.. Twisted Evil

mlm ni,insyallah kalo xde hakl,kita ngeteh ya

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 11:17

Roti bai ... masuk la nama ... bior senang tuan kamal nak uruskan penginapan ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:18

puhh,kusmangat weh,byk2 mengucap yer...syukran2 to allah s.w.t

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by nawza on Fri 16 Apr - 11:18

pangkor klau gie 4 tayar bleh ko.....?? scratch ...duo taya masih berbungkus...klau bleh..sape nak pollow...tapi kono lotak pongorehhh laa....ayam kampung...tolo kampong...pulut kuning...durian mempago..satu bakul....huaa..haaa...! klau ado smbutan bleh dipikirkan.... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 11:19

En.highwayman,
syukur takde ape2 jadik pada awek atas motor "Mad ass" tu...ngeh..ngeh..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by jimf on Fri 16 Apr - 11:22

mat zzr wrote:kat pangkor masa tu aku pacak khemah kat teluk nipah...petang pergi jeti beli sotong...malam aku BBQ sotong...masa BBq tu aku nampak sekor katak bunuh diri masuk dalam api BBQ aku...setelah katak tu dah terpanggang sepenuhnya...aku bagi member aku makan...dia makan sampai habis...katanya sedap...sampai sekarang member aku tu tak tahu dia pernah makan katak...

kak alia....tolong JANGAN letak nama matzzr ni in charge makanan ye...
kang ntah pe laa kita makan kat pangkor tu nti...
kalu ajis ok la..pasal dia suka sotong hidup...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by eddy_Gpang on Fri 16 Apr - 11:33

kamalia wrote:
kongpomg pegi atau kensel last minutes pong boleh tahan meyosahkan gak.. Very Happy
please note last date of registration 25th April 2010.

iyolah...sebab tu tak berani nak cfm lagi..

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by hi-wayMAN on Fri 16 Apr - 11:33

Raziskov wrote:En.highwayman,
syukur takde ape2 jadik pada awek atas motor "Mad ass" tu...ngeh..ngeh..Razz

sekian

kompom ajis mmg suka bontot...... What a Face clown

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Sponsored content Today at 20:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum