BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Dinz on Fri 16 Apr - 10:48

En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...
avatar
Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 10:48

Sesi tuba menuba sudah bermula ...
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 10:49

bandar lumut...


[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 10:49

Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

Huiiissshh tak paham bahasa kiasan betoi la bangko2 kat sini ... merajuk laa ..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 10:54

Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

aku ni true riders...banyak tempat aku pergi sejak tahun 1990...sejak aku dapat lesen B2...walaupun dgn honda cub C70 banyak tempat aku sampai...

kat pangkor masa tu aku pacak khemah kat teluk nipah...petang pergi jeti beli sotong...malam aku BBQ sotong...masa BBq tu aku nampak sekor katak bunuh diri masuk dalam api BBQ aku...setelah katak tu dah terpanggang sepenuhnya...aku bagi member aku makan...dia makan sampai habis...katanya sedap...sampai sekarang member aku tu tak tahu dia pernah makan katak...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 10:57

jeti lumut...


[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by farislan on Fri 16 Apr - 10:59

furqaan wrote:
Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

Huiiissshh tak paham bahasa kiasan betoi la bangko2 kat sini ... merajuk laa ..

Angkel Fur..apo rajuk2 meh juin grup den ni..kito lepak kat mamakspesial..kat situ
x perlu faham memahami..x faham pun totap inzal...
avatar
farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 11:03

Jom chelan ... tapi tue pun kisah dlm kelambu gak
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:04

farislan wrote:
furqaan wrote:
Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

Huiiissshh tak paham bahasa kiasan betoi la bangko2 kat sini ... merajuk laa ..

Angkel Fur..apo rajuk2 meh juin grup den ni..kito lepak kat mamakspesial..kat situ
x perlu faham memahami..x faham pun totap inzal...


*weh2,marah jutawan ac mizal,korg asek sebut nama dia ni je hah mizal=inzal isk2 Razz
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by hi-wayMAN on Fri 16 Apr - 11:05

mat zzr wrote:
Dinz wrote:En Furqan, la nie zaman dah canggih. Orang letak tin ridsect kat suis lampu jaa. On suis, ubat naymuk dah jalan. Tak pakai klambu lagi..

Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

aku ni true riders...banyak tempat aku pergi sejak tahun 1990...sejak aku dapat lesen B2...walaupun dgn honda cub C70 banyak tempat aku sampai...

kat pangkor masa tu aku pacak khemah kat teluk nipah...petang pergi jeti beli sotong...malam aku BBQ sotong...masa BBq tu aku nampak sekor katak bunuh diri masuk dalam api BBQ aku...setelah katak tu dah terpanggang sepenuhnya...aku bagi member aku makan...dia makan sampai habis...katanya sedap...sampai sekarang member aku tu tak tahu dia pernah makan katak...

ganass jugak penangan tuan menejar nih....huhuhu
salam pagi sume....
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 11:05

Aktiviti ZZRianz minggu ini..

AKTIVITI : TTS
VENUE : D.E SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 16 APRIL 2010
TIME : 11:30 PM - 2:30 AM


sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:06

mat zzr wrote:jeti lumut...


[You must be registered and logged in to see this link.]


en.mat, upload lg gambo byk2 skit, bg panas kat sini plak...

(gamba yg bukak2 skit lg menjadi tarikan ramai kot)
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ManCaL on Fri 16 Apr - 11:06

salam selamat pagi jumaat yg indah lagi damai sedamai deruan angin pangkor..
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ManRoti on Fri 16 Apr - 11:09

Wayang Dah Habis Tutup Cerita..."THE END"
Pelakon utama dah penat nak belakon lagi... sebab x sanggup buat penonton2 jadik betul2 marah. Pelakon utama nak mintak maap secara personal kepada penonton kalau ada yg terasa hati. Pak Cik dah tak nak belakon lagi...Huuuhhhh affraid .
Pak Cik dah terlalu tua untuk blakon camgini...
Sekarang masa untuk Ride & Bergembira... Ikut ride ke Pangkor lagi bagus... nak ikut!!! nak ikut!!!
avatar
ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by hi-wayMAN on Fri 16 Apr - 11:11

syukur kehadrat ilahi kerana masih dipanjangkan umur untuk menghirup udara pemberianNya.....
nyaris bertembung dengan pakcik naik mutokap melintas jalan x pandang kiri kanan & berenti tetiba tgh jalan bila nampak aku tgh meluru menuju kearahnya.........syukur brek berfungsi dengan baik & motosikal masih didalam kawalan....alhamdulillah.....
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 11:14

Syukur man ... buat kenduri doa selamat man ... kita nie ride jauh setiap hari ... klau bukan kita orang lain yg akan buat kesilapan ...
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ManCaL on Fri 16 Apr - 11:15

Alhamdulilah...syukur xjd per2 keats hang dgn pakcik tu..
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:16

[quote="mat zzr"][quote="nawza"]
tenukz wrote:1. lastmen Jefnoka1
2. LEADER jimf
3. pilotdarat
4. Kamalia
5. Ajis (atas arahan jeneral asykar wanita)
6. tok wan ( nanti kawe cari woris area teluk batik)
7. furqaan... balik nak tanya bini dulu bagi pi ker tak ..
8. adambikers.. (nak pegi ke tak nak, nak ke tak nak pegi.. ishkkk)
9. mat zzr...(nak kena tukar spoket kecik dulu....pastu baru kompom pi ride)
10.tenukz
11. nawza...tonukz lotak den pun lotak gak laaa....huaa..aaaa
Ini senarai nama untuk apa nih....aku tgk ramai jer, aku pun masuklah....boleh ker....


kamon2,xde lg ke yg nak update kan senarai ni.. Twisted Evil

mlm ni,insyallah kalo xde hakl,kita ngeteh ya
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by furqaan on Fri 16 Apr - 11:17

Roti bai ... masuk la nama ... bior senang tuan kamal nak uruskan penginapan ..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 11:18

puhh,kusmangat weh,byk2 mengucap yer...syukran2 to allah s.w.t
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by nawza on Fri 16 Apr - 11:18

pangkor klau gie 4 tayar bleh ko.....?? scratch ...duo taya masih berbungkus...klau bleh..sape nak pollow...tapi kono lotak pongorehhh laa....ayam kampung...tolo kampong...pulut kuning...durian mempago..satu bakul....huaa..haaa...! klau ado smbutan bleh dipikirkan.... Twisted Evil
avatar
nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 33
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 11:19

En.highwayman,
syukur takde ape2 jadik pada awek atas motor "Mad ass" tu...ngeh..ngeh..Razz

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by jimf on Fri 16 Apr - 11:22

mat zzr wrote:kat pangkor masa tu aku pacak khemah kat teluk nipah...petang pergi jeti beli sotong...malam aku BBQ sotong...masa BBq tu aku nampak sekor katak bunuh diri masuk dalam api BBQ aku...setelah katak tu dah terpanggang sepenuhnya...aku bagi member aku makan...dia makan sampai habis...katanya sedap...sampai sekarang member aku tu tak tahu dia pernah makan katak...

kak alia....tolong JANGAN letak nama matzzr ni in charge makanan ye...
kang ntah pe laa kita makan kat pangkor tu nti...
kalu ajis ok la..pasal dia suka sotong hidup...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by eddy_Gpang on Fri 16 Apr - 11:33

kamalia wrote:
kongpomg pegi atau kensel last minutes pong boleh tahan meyosahkan gak.. Very Happy
please note last date of registration 25th April 2010.

iyolah...sebab tu tak berani nak cfm lagi..
avatar
eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by hi-wayMAN on Fri 16 Apr - 11:33

Raziskov wrote:En.highwayman,
syukur takde ape2 jadik pada awek atas motor "Mad ass" tu...ngeh..ngeh..Razz

sekian

kompom ajis mmg suka bontot...... What a Face clown
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum