BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 14:15

eeehhh..pasal takde org ni?.. scratch
nak tipon kamal laaaa....ngeh..ngeh...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kamalia on Fri 16 Apr - 14:26

Raziskov wrote:panas betol la kat pusat Spa ni... drunken Very Happy

sekian

jap lagi nak kena petir la tu.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kamalia on Fri 16 Apr - 14:27

Raziskov wrote:eeehhh..pasal takde org ni?.. scratch
nak tipon kamal laaaa....ngeh..ngeh...Razz

sekian

tajuk utama harian metro esok;
pelajar ponteng sekolah kena petir semasa membuat rwtan di Spa

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 14:31

kamalia wrote:
Raziskov wrote:eeehhh..pasal takde org ni?.. scratch
nak tipon kamal laaaa....ngeh..ngeh...Razz

sekian

tajuk utama harian metro esok;
pelajar ponteng sekolah kena petir semasa membuat rwtan di Spa

buat rawatan spa pun kena panah petir ke?
sila bantu...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kamalia on Fri 16 Apr - 14:38

mmg le,
sbb buat rawatan time org lain semayang jemaat..

ann pun tau semayang..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by afaris06 on Fri 16 Apr - 14:48

1. lastmen Jefnoka1
2. LEADER jimf
3. pilotdarat
4. Kamalia
5. Ajis (atas arahan jeneral asykar wanita)
6. tok wan ( nanti kawe cari woris area teluk batik)
7. furqaan... balik nak tanya bini dulu bagi pi ker tak ..
8. adambikers.. (nak pegi ke tak nak, nak ke tak nak pegi.. ishkkk)
9. mat zzr...(nak kena tukar spoket kecik dulu....pastu baru kompom pi ride)
10.tenukz
11.afaris-bila kene cfrm? takut api2 panggil plak on that date...tq

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Amm on Fri 16 Apr - 14:56

Dinz wrote:Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

As Salam.
Ah leng = mana tempat pi ada sedagho Smile
Mat ZZR = mana tempat pi ada nostalgia Smile

Sekian dari insan tak dapat join pangkor.... Sad

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 15:01

Amm Nova wrote:
Dinz wrote:Hang nie Mat ZZR, asal ada trip, mesti ada nolstalgia punya...

As Salam.
Ah leng = mana tempat pi ada sedagho Smile
Mat ZZR = mana tempat pi ada nostalgia Smile

Sekian dari insan tak dapat join pangkor.... Sad

well..what to do...long walk...wide experience....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 15:03

Raziskov wrote:
kamalia wrote:
Raziskov wrote:eeehhh..pasal takde org ni?.. scratch
nak tipon kamal laaaa....ngeh..ngeh...Razz

sekian

tajuk utama harian metro esok;
pelajar ponteng sekolah kena petir semasa membuat rwtan di Spa

buat rawatan spa pun kena panah petir ke?
sila bantu...Very Happy

sekian


oooooo....ajis....kau pi spa tak isi form Travel Request Form...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Dinz on Fri 16 Apr - 15:04

Man Roti, ari tu hang cakap nak join trip pi Pangkok nie. Apa lagi, kasi up nama la..

Geng Utara boleh la boh nama lebih sikit. Nie kira win win situation la...dok tengah tengah....

Kat Pangkok nanti, makan rasanya tak ada BBQ. Jadi, kehadiran En Mat ZZR, tak perlu ditakuti [You must be registered and logged in to see this image.] -- Beb, lu punya rayban mengamcam laaa..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 15:07

Dinz wrote:Man Roti, ari tu hang cakap nak join trip pi Pangkok nie. Apa lagi, kasi up nama la..

Geng Utara boleh la boh nama lebih sikit. Nie kira win win situation la...dok tengah tengah....

Kat Pangkok nanti, makan rasanya tak ada BBQ. Jadi, kehadiran En Mat ZZR, tak perlu ditakuti [You must be registered and logged in to see this image.] -- Beb, lu punya rayban mengamcam laaa..

RayBan tu aku beli kat Chow Kit...RM10 saja...tapi ayat ayat last kau tu membuatkan nasi lemak yg aku makan pagi tadi nak keluar balik... What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 15:14

oooooo....ajis....kau pi spa tak isi form Travel Request Form...[/quote]


perbalahan yg mengeratkan kemesraan Cool

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 15:20

kudud wrote:oooooo....ajis....kau pi spa tak isi form Travel Request Form...


perbalahan yg mengeratkan kemesraan Cool

eerr boss,
aku dah suh sexitery aku yg isikan..takde ke?
ngulor la dia tu..takpe..balik nnt aku suntut dia..Razz

sekian


Last edited by Raziskov on Fri 16 Apr - 15:21; edited 1 time in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by kudud on Fri 16 Apr - 15:21

mat zzr wrote:
Dinz wrote:Man Roti, ari tu hang cakap nak join trip pi Pangkok nie. Apa lagi, kasi up nama la..

Geng Utara boleh la boh nama lebih sikit. Nie kira win win situation la...dok tengah tengah....

Kat Pangkok nanti, makan rasanya tak ada BBQ. Jadi, kehadiran En Mat ZZR, tak perlu ditakuti [You must be registered and logged in to see this image.] -- Beb, lu punya rayban mengamcam laaa..

RayBan tu aku beli kat Chow Kit...RM10 saja...tapi ayat ayat last kau tu membuatkan nasi lemak yg aku makan pagi tadi nak keluar balik... What a Face


moto bro ni tgk live,mmg merecik lah!! sama mcm sapa dia ckp aritu ntah,da xhingat

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by jimf on Fri 16 Apr - 15:25

kamalia wrote:ann pun tau semayang..

halim....tolong bawa cabai paling besau kat pasar borong tu...
ni ado org nak makan puas2...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 15:26

kudud wrote:
mat zzr wrote:
Dinz wrote:Man Roti, ari tu hang cakap nak join trip pi Pangkok nie. Apa lagi, kasi up nama la..

Geng Utara boleh la boh nama lebih sikit. Nie kira win win situation la...dok tengah tengah....

Kat Pangkok nanti, makan rasanya tak ada BBQ. Jadi, kehadiran En Mat ZZR, tak perlu ditakuti [You must be registered and logged in to see this image.] -- Beb, lu punya rayban mengamcam laaa..

RayBan tu aku beli kat Chow Kit...RM10 saja...tapi ayat ayat last kau tu membuatkan nasi lemak yg aku makan pagi tadi nak keluar balik... What a Face


moto bro ni tgk live,mmg merecik lah!! sama mcm sapa dia ckp aritu ntah,da xhingat

aku dah lama tak basuh motor..sejak musin hujan...last aku basuh motor hari rabu lepas...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by eddy_Gpang on Fri 16 Apr - 15:28

mat zzr wrote:
oooooo....ajis....kau pi spa tak isi form Travel Request Form...

form travel je ke? form request advance dgn form pengesahan status bujang tak yah?

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by jimf on Fri 16 Apr - 15:28

mat zzr wrote:aku dah lama tak basuh motor..sejak musin hujan...last aku basuh motor hari rabu lepas...

asyik pergi amjal aje...mana nak sempat basuh moto...

esok lak pegi cameron....best oooo.....kotak besar dah beli...pokok strawberi laa bawa lik

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ariff908 on Fri 16 Apr - 15:30

isk..bestnya g pangkor..ape kan daya tarikh tak mengizinkan lagendaku turut serta...hu..hu

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 15:31

Raziskov wrote:
kudud wrote:oooooo....ajis....kau pi spa tak isi form Travel Request Form...


perbalahan yg mengeratkan kemesraan Cool

eerr boss,
aku dah suh sexitery aku yg isikan..takde ke?
ngulor la dia tu..takpe..balik nnt aku suntut dia..Razz

sekian

Ok...aku tunggu sexitery kau datang semula...pastu aku suntut dia plak..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 15:33

jimf wrote:
mat zzr wrote:aku dah lama tak basuh motor..sejak musin hujan...last aku basuh motor hari rabu lepas...

asyik pergi amjal aje...mana nak sempat basuh moto...

esok lak pegi cameron....best oooo.....kotak besar dah beli...pokok strawberi laa bawa lik

JimF..kalau JIPIJET black knight kau pasang pannier mesti smart...kau pun hensem...(pak dinz soh cakap)

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by mat zzr on Fri 16 Apr - 15:35

eddy_Gpang wrote:
mat zzr wrote:
oooooo....ajis....kau pi spa tak isi form Travel Request Form...

form travel je ke? form request advance dgn form pengesahan status bujang tak yah?

ajis tu sangat kiut...sapa sapa tengok mesti ingat dia masih bujang...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Raziskov on Fri 16 Apr - 15:52

mat zzr wrote:
eddy_Gpang wrote:
mat zzr wrote:
oooooo....ajis....kau pi spa tak isi form Travel Request Form...

form travel je ke? form request advance dgn form pengesahan status bujang tak yah?

ajis tu sangat kiut...sapa sapa tengok mesti ingat dia masih bujang...

guullppppp... pale pale

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Amm on Fri 16 Apr - 15:53

mat zzr wrote:Ok...aku tunggu sexitery kau datang semula...pastu aku suntut dia plak..

Ganazzz juga menejer merangkap mod ni.... Smile Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by ManRoti on Fri 16 Apr - 15:55

1. lastmen Jefnoka1
2. LEADER jimf
3. pilotdarat
4. Kamalia
5. Ajis (atas arahan jeneral asykar wanita)
6. tok wan ( nanti kawe cari woris area teluk batik)
7. furqaan... balik nak tanya bini dulu bagi pi ker tak ..
8. adambikers.. (nak pegi ke tak nak, nak ke tak nak pegi.. ishkkk)
9. mat zzr...(nak kena tukar spoket kecik dulu....pastu baru kompom pi ride)
10.tenukz
11. nawza...tonukz lotak den pun lotak gak laaa....huaa..aaaa
Ini senarai nama untuk apa nih....aku tgk ramai jer, aku pun masuklah....boleh ker....
12. Manrotti...

ManRoti

Posts : 89
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V21 - Lumut - Pangkor Ride LuPaR rider list (15 Apr 2010)

Post by Sponsored content Today at 18:50


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum