BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 12:07

Aloo mod. unkle ... tak de rajuk merajuk aaaa

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 12:09

kamalia wrote:ko ada password ke?

adaaa..."Gardenia" kan??... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 12:10

Amm Nova wrote:
furqaan wrote: laaa iyaa ka ... bukan kaa bawak tupperware dari umah ...

Tupperware tu nak isi stroberi la angkel..He..he...


nie tengah dok cari gambar tupperware la ... issskk tak jumpa lak ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 12:12

bang, kot moto lagenda bole masuk forum ni ke?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 12:12

UnoS wrote:kengkawan... latest den tanyo kodai... sebab nak trade in.. dan angkat moto lain dia boleh angkat tinggi sket... jadik sebab tu den lotak rm16k jo... biar sesamo untung...

lagi pun den malas nak iklan kat mudah... den tak suko bilo tgk org buli moto den mcm nak bagi rosak jo... tapi tak boli pun...(pengalaman dari jual moto2 yg lalu)

elok la tu nos,
sbb aku rasa mto kamu ni mto terbaek. dan ramai kawan2 kita berhasrat nak upgrade ke zzr500.
bagi la masa sikit (selagi boleh tangguh) kot2 geng2 kita nak korek tabong.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 12:13

jimf wrote:
kamalia wrote:ko ada password ke?

adaaa..."Gardenia" kan??... scratch

salah!!!
hi 5 lah!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 12:15

kamalia wrote:elok la tu nos,
sbb aku rasa mto kamu ni mto terbaek. dan ramai kawan2 kita berhasrat nak upgrade ke zzr500.
bagi la masa sikit (selagi boleh tangguh) kot2 geng2 kita nak korek tabong.

statement jelos dari sorang rider yg baru kena tapau dgn zzr5 ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 12:16

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:ko ada password ke?

adaaa..."Gardenia" kan??... scratch

salah!!!
hi 5 lah!

macam gampang jer ....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 12:18

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:ko ada password ke?

adaaa..."Gardenia" kan??... scratch

salah!!!
hi 5 lah!

tak leh jugak laa...cuba try "babas"...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 12:20

Tak bley tahan teman ... keras perot nie Oooiii............ Laughing

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 12:20

jimf wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:ko ada password ke?

adaaa..."Gardenia" kan??... scratch

salah!!!
hi 5 lah!

tak leh jugak laa...cuba try "babas"...

apa la jimf,
kan ucle sam kata 'gampang'
cuba kamu torai ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Dinz on Tue 13 Apr - 12:24

Aku ada jugak cuba try test nak korek tabung kat rumah, tapi ada lubang pulak kat bawahnya , tak bekesempatan lah nampaknya nak pakai 500 [You must be registered and logged in to see this image.]

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 12:28

kamalia wrote:apa la jimf,
kan ucle sam kata 'gampang'
cuba kamu torai ..

tak bleyyy jugak laa..
bilo eden try dia kuar "please make payment soonest to activate your web"..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 12:47

ariff908 wrote:bang, kot moto lagenda bole masuk forum ni ke?

Isk..mentang2 dah downgrade lagenda 110, sorg pun tak nak layan...pencen la mcm ni Sad Crying or Very sad

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 12:53

kesian nko tuan ariff ... orang tua bangko memang begitu ...kalau tak der moto pun tak per ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Amm on Tue 13 Apr - 12:54

ariff908 wrote:
ariff908 wrote:bang, kot moto lagenda bole masuk forum ni ke?

Isk..mentang2 dah downgrade lagenda 110, sorg pun tak nak layan...pencen la mcm ni Sad Crying or Very sad

Yang Arif, ko masuk porem angkelsam.ZX9.forumkitakitaaje.com..
Ni sumer lagenda 900CC...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 12:57

Tahniah Ammm ... berjaya memfitnah teman ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 12:59

furqaan wrote:kesian nko tuan ariff ... orang tua bangko memang begitu ...kalau tak der moto pun tak per ...

tu la..mlm ni org nak angkat moto dah...so tak de la moto buat sementara..quit riding la cam ni...ade forum utk pedestrian tak?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 13:24

Oi, orang takde motor mana leh lepak sini........... hehehehehehe

Bila la dapat beli lagenda nih...............

"Hidup Babas"

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 13:27

Bongxz ... sila masukkan pasword anda ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 13:28

"roundabout"

boleh lepas ka?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 13:30

Salah laa ... ziezie... ziezie ...2x ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 13:56

bong...bilo nak ride alok stak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 14:01

tarikh ke cameron belum decide lagi ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 14:08

belum.... tolong kasi cadangan...
eden ingat kita simpan 31-1may tu utk ride bermlm...
so leh laa minggu ni ke minggu depan poi cameron...

sekadar cadangan yg akan ditutup...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Sponsored content Today at 9:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum