BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 11:03

Dinz wrote:TUman, aku bukan nak meng fire stone kan ko, tapi aku boleh bayangkan kalau ko bawak 500 Unos punya tu dr Tg Malim ke Cheras, foooh.. marbelus siut...

Loan Bank Rakyat Buleh ape....

Tg Malim Ke Cheras mmg marbeles lah kalau naik ZZR500...aku bawak dari Nilai Ke LCCT pun mmg stabil pada kelajuan 200kmj...enjin atau chasis tak bergegar...RM16K tu kita molek sungguh...aku punya RM21K...kalau aku tahu aku hold dulu peng upgredan aku..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 11:11

furqaan wrote:Pak Dinz tulun la teman mengloan kan diri ... minat la kat 500 tue ...

bang...masuk kan bdgt utk eden sekali... nk gak meraso...
sakit pinggang la bawa gpz 90mph aje...diaorg lenjan 200kmj tu waduhhhhh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Amm on Tue 13 Apr - 11:12

furqaan wrote:Pak Dinz tulun la teman mengloan kan diri ... minat la kat 500 tue ...

Pirahhhh...Nak hapgred 500 kunun.Yang ko dah kenen Z750 tu aper? Tahniah angkel...

Perghhh TUman----> ZZR500 Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 11:15

tahniah TUman.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 13 Apr - 11:19

kamalia wrote:tahniah TUman.

Shocked Shocked Shocked drunken drunken drunken

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 11:20

Amm Nova wrote:
furqaan wrote:Pak Dinz tulun la teman mengloan kan diri ... minat la kat 500 tue ...

Pirahhhh...Nak hapgred 500 kunun.Yang ko dah kenen Z750 tu aper? Tahniah angkel...

Perghhh TUman----> ZZR500 Smile

Statement hampesss ... mana lak z750 .... zx9 laa ... perbetulkan yaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 11:21

jimf wrote:
furqaan wrote:Pak Dinz tulun la teman mengloan kan diri ... minat la kat 500 tue ...

bang...masuk kan bdgt utk eden sekali... nk gak meraso...
sakit pinggang la bawa gpz 90mph aje...diaorg lenjan 200kmj tu waduhhhhh

perrhhh otai nie sapa ... mod ka nak tumpang skaki ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 11:24

furqaan wrote:perrhhh otai nie sapa ... mod ka nak tumpang skaki ...

saya tak kenal mod
nyampah..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 11:28

Kamalia ... Ride kemeren yaa .. rasa malaihla nak pi ... bila pi ujan ... bila pi ujan .. pastu bila jumpa kona macam kena sawan memasing ... pada hal kat kedai makan ... memasing kata "alaaa ride santai jer " teman jugak yg kena tinggal ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by eddy 250 on Tue 13 Apr - 11:34

furqaan wrote:Kamalia ... Ride kemeren yaa .. rasa malaihla nak pi ... bila pi ujan ... bila pi ujan .. pastu bila jumpa kona macam kena sawan memasing ... pada hal kat kedai makan ... memasing kata "alaaa ride santai jer " teman jugak yg kena tinggal ...

salam furqan...

heheh ayat tu pn aku pernah terkena gak tu psal aku mls nk naik kameran lg huhu

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 11:35

furqaan wrote:Kamalia ... Ride kemeren yaa .. rasa malaihla nak pi ... bila pi ujan ... bila pi ujan .. pastu bila jumpa kona macam kena sawan memasing ... pada hal kat kedai makan ... memasing kata "alaaa ride santai jer " teman jugak yg kena tinggal ...

waaaaa sempat tu gi kedai makan.... kompom abg furqaan laju..
org lain x sempat singgah makan pun...selllowwww sgt...sempat minum air mineral bawa dari umah aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 11:35

jimf wrote:
jefnoka1 wrote:ado ride ko uncle bangko? bilo?

korang pilih laaa...

24th april - sabtu
25th april - ahad
31st April - sabtu
1st May - ahad...

tapi kalu eden...ahad ni (16/4) pun jadikkkkkk.....pungkok naik melumut dah ni.... Razz

aku vote 24 april- sabtu...kalau 17 april - sabtu pun ok...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 11:38

nyempehlah uncle furq nih.
jomla basuh moto kat bike fest!
nak gi songkaran tak dapat dah..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by eddy 250 on Tue 13 Apr - 11:39

salam sume!!

kalu aku ada rm tentu aku sambar moto unos tu...huhu

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by UnoS on Tue 13 Apr - 11:40

kamalia wrote:salam,
timo kasih tok sedang layan den melepak kat jonker walk.
sambil melayan backpackers omputih.

smlm ondaway balik kat nilai nmpk superbike kat side mirror.
kawasan nilai yg aku tau sorang je ada superbike.
sekali dia potong betulla tekaan aku. Unos ...

sedey la sbb superbike tu dah nak cari penonggang baru.
moto cun, stended, owner cermat, harga cung!

salam...

ye kamal... dari jauh aku dah agak moto ko... tapi nak bagi confirm tu yg aku kene potong ko dgn cara bersedup... utk pastikan ade logo "MARSHALL" kat wind screen moto ko.... sori yek...

kengkawan... latest den tanyo kodai... sebab nak trade in.. dan angkat moto lain dia boleh angkat tinggi sket... jadik sebab tu den lotak rm16k jo... biar sesamo untung...

lagi pun den malas nak iklan kat mudah... den tak suko bilo tgk org buli moto den mcm nak bagi rosak jo... tapi tak boli pun...(pengalaman dari jual moto2 yg lalu)


Last edited by UnoS on Tue 13 Apr - 11:51; edited 2 times in total

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 11:43

jimf wrote:
furqaan wrote:Kamalia ... Ride kemeren yaa .. rasa malaihla nak pi ... bila pi ujan ... bila pi ujan .. pastu bila jumpa kona macam kena sawan memasing ... pada hal kat kedai makan ... memasing kata "alaaa ride santai jer " teman jugak yg kena tinggal ...

waaaaa sempat tu gi kedai makan.... kompom abg furqaan laju..
org lain x sempat singgah makan pun...selllowwww sgt...sempat minum air mineral bawa dari umah aje...


laaa iyaa ka ... bukan kaa bawak tupperware dari umah ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 11:46

kamalia wrote:nyempehlah uncle furq nih.
jomla basuh moto kat bike fest!
nak gi songkaran tak dapat dah..

Akak kamalia ... AP awal taun dah abis ...AP merentas sempadan laa ..nak kena apply lain lak ... jahanam poket teman klau minta la nie ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 11:50

furqaan wrote: laaa iyaa ka ... bukan kaa bawak tupperware dari umah ...

ado bawak....tank bag tu penuh... ingat leh buat party tupperware.. tp eden asyik kono tinggal ajo, x sompek laa
yo laa moto reput.. den dapek jual kt bang long ajo...tu pun psl dio takdo tompek nk lotak strwberi tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Dinz on Tue 13 Apr - 11:51

Apa pulak jahanam poket, pilot kapal terobang gaji besor besor Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 11:56

Pak Dinz ... moh kita jayakan "1 Malaya Ride"... bior betul puas ... bior pungkok kematu ... kita mula dari Kl ...abiskan kat kl gak ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 11:57

jimf wrote:
furqaan wrote: laaa iyaa ka ... bukan kaa bawak tupperware dari umah ...

ado bawak....tank bag tu penuh... ingat leh buat party tupperware.. tp eden asyik kono tinggal ajo, x sompek laa
yo laa moto reput.. den dapek jual kt bang long ajo...tu pun psl dio takdo tompek nk lotak strwberi tu...

kotak GIVI pun aku pasang khas utk ride kameren...aku nak jual straberi milk shake kat pasar malam rumah aku...kalau bawak kotak tak boleh laju...cuma 110kmj saja..kat kotak GIVI dah tulis cam tu...


[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 11:57

Dinz wrote:Apa pulak jahanam poket, pilot kapal terobang gaji besor besor Very Happy

uncle sam pilot bawak keto yg ada wiuwiuwiu je ..
bukan pilot kapatobang.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Amm on Tue 13 Apr - 11:58

furqaan wrote: laaa iyaa ka ... bukan kaa bawak tupperware dari umah ...

Tupperware tu nak isi stroberi la angkel..He..he...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 11:59

furqaan wrote:Pak Dinz ... moh kita jayakan "1 Malaya Ride"... bior betul puas ... bior pungkok kematu ... kita mula dari Kl ...abiskan kat kl gak ...

dah la datang kl biar kan aku hilang tujuan...
plan ride "1 Malaya Ride" pun x nak ajak eden....
nyampahhh laa camni.... pindah gi web laa....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 12:06

jimf wrote:pindah gi web laa....

ko ada password ke?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Sponsored content Today at 18:52


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum