BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 16:28

Bongxz wrote:Ko pergi je Mercinda tu ariff, ambik sticker NOLAN pastu tampal la kat helmet lama ko tu (JAC), patu cat kale hitam........ hehehehe

kat mecinda mahal....NKS leh buat..dgn sticker dgn helem semua cukup kekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ManCaL on Tue 13 Apr - 16:29

ok bro ariff aku dh pesan dh dgn si ann tu psg elok2 n pasti xder satu pun nurt ilang..atau tertinggal...uhuhu..x sabar dh nih nak mgetest moto nih..ari khamis baru leh ambik kt kedai ann

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Amm on Tue 13 Apr - 16:34

Yang Arif,alang alang motor gadang yang baru tu,sambar la terus boot dan jaket yang baiiikkk punya....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 16:36

Ariff, member ko tu pakai moto apa? Kalau bawak chopper, aku ada kulit kura2 kat rumah, isi dah buat gulai..... pasang tali ngam tu.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 16:43

Bongxz wrote:Ariff, member ko tu pakai moto apa? Kalau bawak chopper, aku ada kulit kura2 kat rumah, isi dah buat gulai..... pasang tali ngam tu.

kalu berani ko cuba la offer kat tok batin atau mohan.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 16:47

"Helmet kecik" tak nak ke Ariff, aku ada yg baru. yg baru pakai sekali pun ada. kalu nak aku basuh balik........... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 16:57

Bongxz wrote:"Helmet kecik" tak nak ke Ariff, aku ada yg baru. yg baru pakai sekali pun ada. kalu nak aku basuh balik........... hehehehe

itu brand joyfull boleh tampal brand rocket (type gerutu di dinding)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 13 Apr - 17:27

kamalia wrote:
itu brand joyfull boleh tampal brand rocket (type gerutu di dinding)

durex is the best.... pig

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ManCaL on Tue 13 Apr - 17:32

DUREX?? kalu yg tu..mmg best pun kalis air tu.. Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 13 Apr - 17:40

PilotDarat wrote:ok bro ariff aku dh pesan dh dgn si ann tu psg elok2 n pasti xder satu pun nurt ilang..atau tertinggal...uhuhu..x sabar dh nih nak mgetest moto nih..ari khamis baru leh ambik kt kedai ann

kalu wat obohol...kena berpantang dulu en.pilot....
utk cara berpantang yang afdhol bole rujuk kepada tuan dewata adam d'balong & tuan panglima sagat berapi....(ahli majlis tertinggi kerajaan langit ke-7)....abesh pantang kalu...pulas je trotel tu sampai lebam....huhuhu
What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ManCaL on Tue 13 Apr - 17:46

iye ke en hi-wayman..idak lr teman tahu nanti teman cuba tanya tuan dewata adam d'balong tau dgn tuan panglima sagat berapi...kena respert tu diorg ni...AMT kerajaan langit ke -7 tu)...agak2 pas kuar kedai dari overhual brp ekk kelajuan yg musabah nak bawak moto tu..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 17:47

hi-wayMAN wrote:
PilotDarat wrote:ok bro ariff aku dh pesan dh dgn si ann tu psg elok2 n pasti xder satu pun nurt ilang..atau tertinggal...uhuhu..x sabar dh nih nak mgetest moto nih..ari khamis baru leh ambik kt kedai ann

kalu wat obohol...kena berpantang dulu en.pilot....
utk cara berpantang yang afdhol bole rujuk kepada tuan dewata adam d'balong & tuan panglima sagat berapi....(ahli majlis tertinggi kerajaan langit ke-7)....abesh pantang kalu...pulas je trotel tu sampai lebam....huhuhu What a Face
pastu dpt tulang besi .. kuda liar semacamm...!!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 17:59

Bongxz wrote:Ariff, member ko tu pakai moto apa? Kalau bawak chopper, aku ada kulit kura2 kat rumah, isi dah buat gulai..... pasang tali ngam tu.

rasanya dia pakai lagenda la...tu dia ckp kat aku nak beli helmet nolan n92, jaket alpinebintang, ngan boot sidi oraza....terrer sungguh member aku tuh....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 18:00

Amm Nova wrote:Yang Arif,alang alang motor gadang yang baru tu,sambar la terus boot dan jaket yang baiiikkk punya....

isk..saya mana ade moto bang..dah geng pedestrian dah nih... Crying or Very sad

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 18:03

Bongxz wrote:"Helmet kecik" tak nak ke Ariff, aku ada yg baru. yg baru pakai sekali pun ada. kalu nak aku basuh balik........... hehehehe

takpe..helmet kecik aku ade yg disposable punya..pakai dan buang....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 18:08

ariff908 wrote:
takpe..helmet kecik aku ade yg disposable punya..pakai dan buang....
tak penah aku jumpa yg boleh reused punya.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 18:14

ariff908 wrote:
Bongxz wrote:Ariff, member ko tu pakai moto apa? Kalau bawak chopper, aku ada kulit kura2 kat rumah, isi dah buat gulai..... pasang tali ngam tu.

rasanya dia pakai lagenda la...tu dia ckp kat aku nak beli helmet nolan n92, jaket alpinebintang, ngan boot sidi oraza....terrer sungguh member aku tuh....

Cis, hampeh betul membar hang tu.........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 18:17

korang banyak duit takpe la, boleh pakai 3 kali oooo... lapas pakai terbalikkan, basuh, pastu masuk balik dlm bekas dia. simpan dalam walet.... senang nak guna balik.................. kat rodobot ke....... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by adambikers on Tue 13 Apr - 19:56

kamalia wrote:
hi-wayMAN wrote:
PilotDarat wrote:ok bro ariff aku dh pesan dh dgn si ann tu psg elok2 n pasti xder satu pun nurt ilang..atau tertinggal...uhuhu..x sabar dh nih nak mgetest moto nih..ari khamis baru leh ambik kt kedai ann

kalu wat obohol...kena berpantang dulu en.pilot....
utk cara berpantang yang afdhol bole rujuk kepada tuan dewata adam d'balong & tuan panglima sagat berapi....(ahli majlis tertinggi kerajaan langit ke-7)....abesh pantang kalu...pulas je trotel tu sampai lebam....huhuhu What a Face
pastu dpt tulang besi .. kuda liar semacamm...!!!

Suspect Suspect
jgn sampai aku bukak tomoi langkah sembah tapak 12 kamal..
kang tercabut besi nih sebab swing kaki kuat sgt, kesian la skit kat aku.. huhu

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by hailmey on Tue 13 Apr - 20:27

helo

hailmey

Posts : 52
Join date : 29/01/2010
Location : Shah Alam

View user profile http://hailmeytv.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ManCaL on Tue 13 Apr - 22:41

jaga2 kamal dh marah dh tu si adambikers uhuhu.....

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Raziskov on Tue 13 Apr - 22:56

helosssssss.... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 22:58

hai mod ... hai Admin ... haiii... haiii cepat mengaku sapa Mod ... hadiah lumayan menanti anda ... R1 sebijon..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by adambikers on Tue 13 Apr - 23:07

saya lock yee Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 23:17

adambikers wrote:saya lock yee Razz

ko ada password ke?

tingtingting tingketingting ting....
hiyaaaa hait..!! (baru bunga2 tumui tu) Very Happy

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Sponsored content Today at 19:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum