BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 14:12

Bongxz wrote:Oi, orang takde motor mana leh lepak sini........... hehehehehehe

Bila la dapat beli lagenda nih...............

"Hidup Babas"

ooo..org tak de moto tak leh lepak sini yer bang...takpe la..gi berak la dulu

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 14:13

jimf wrote:belum.... tolong kasi cadangan...
eden ingat kita simpan 31-1may tu utk ride bermlm...
so leh laa minggu ni ke minggu depan poi cameron...

sekadar cadangan yg akan ditutup...

kalau takde org nak naik kameren kita berdua ajer lah yg pergi...17 april atau 24 april...cuti hari buruh aku balik parit buntaq lah...sorry for the inconvinience cause..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 14:14

sokong ... cadangan ditutup ... mana AP nie ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 14:18

RV 5 am kat RnR rawang boleh ke?...sampai tapah 6 am....sampai simpang pulai 7 am...sampai tanah rata 8 am....layan kabus dan kegelapan malam...yahuuuu...

cuma motor yg bateri cepat weak sebab onn headlamp akan bermasalah lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by furqaan on Tue 13 Apr - 14:21

errkkk 8am dah ada kat tanah rata ... terkezut teman ... laju gilos ... apakan daya tak terdaya nak ikut ...tapi tak kerawal sangat tue ... jln licin bro bior ada matahari sikit...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 14:27

mat zzr wrote:kalau takde org nak naik kameren kita berdua ajer lah yg pergi...17 april atau 24 april...cuti hari buruh aku balik parit buntaq lah...sorry for the inconvinience cause..

yelaa tu...masa RV aje kita ber-2...lopaih tu tinggal laa aku sorang makan asap (bukan 2T) ko tu...
terkial2 aku nk kejor ket belakang...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 14:27

furqaan wrote:errkkk 8am dah ada kat tanah rata ... terkezut teman ... laju gilos ... apakan daya tak terdaya nak ikut ...tapi tak kerawal sangat tue ... jln licin bro bior ada matahari sikit...

semua hours yg disertakan sila tambah 2 jam lagi...biasalah zzrianz punya motto..."lambat...tungguuuuu..."

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 14:28

jimf wrote:
mat zzr wrote:kalau takde org nak naik kameren kita berdua ajer lah yg pergi...17 april atau 24 april...cuti hari buruh aku balik parit buntaq lah...sorry for the inconvinience cause..

yelaa tu...masa RV aje kita ber-2...lopaih tu tinggal laa aku sorang makan asap (bukan 2T) ko tu...
terkial2 aku nk kejor ket belakang...

kata lepas bikin carb jipijet boleh lari 90mph....90mph bersamaan dgn 140kmj...laju lah tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 14:33

mat zzr wrote:kata lepas bikin carb jipijet boleh lari 90mph....90mph bersamaan dgn 140kmj...laju lah tu...

tu jipijiet nya bang... tp rider masih fobia tergolek dog dgn excepai hari tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 14:36

jimf wrote:
mat zzr wrote:kata lepas bikin carb jipijet boleh lari 90mph....90mph bersamaan dgn 140kmj...laju lah tu...

tu jipijiet nya bang... tp rider masih fobia tergolek dog dgn excepai hari tu...

ko langgar anjing ke dgn EX5?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 14:45

mat zzr wrote:ko langgar anjing ke dgn EX5?

tak laa.... tergolek masa doggy... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Amm on Tue 13 Apr - 14:48

Hujan lebat la...Nak tido Sleep

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 15:07

Amm Nova wrote:Hujan lebat la...Nak tido Sleep

nak tido?...ingat dah start nak meleper atas pusat.. Laughing

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 15:16

jimf wrote:
mat zzr wrote:ko langgar anjing ke dgn EX5?

tak laa.... tergolek masa doggy... Razz

jatuh katil lah tu...mesti sakit kepala lutut... Twisted Evil

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 15:34

mat zzr wrote:jatuh katil lah tu...mesti sakit kepala lutut... Twisted Evil

hehe lupo ko takde mukabuku...
eden tergolek...elak bas... den langgar divider...
alhamdulillah ok...tp lebam laa bahu, tangan, dada dgn peha..
masih sengal lagi..so xleh laa kejar tok misai...

notakaki : kalu sihat tu mmg tak terkejor eden tok misai tu...mmg idola eden laa dio

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 13 Apr - 15:44

jimf wrote:

hehe lupo ko takde mukabuku...
eden tergolek...elak bas... den langgar divider...
alhamdulillah ok...tp lebam laa bahu, tangan, dada dgn peha..
masih sengal lagi..so xleh laa kejar tok misai...

notakaki : kalu sihat tu mmg tak terkejor eden tok misai tu...mmg idola eden laa dio


laaaa...aku pun x tau ko eksiden bang long YB...
SCS.... cat

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by kamalia on Tue 13 Apr - 15:57

jimf wrote:
mat zzr wrote:jatuh katil lah tu...mesti sakit kepala lutut... Twisted Evil

hehe lupo ko takde mukabuku...
eden tergolek...elak bas... den langgar divider...
alhamdulillah ok...tp lebam laa bahu, tangan, dada dgn peha..
masih sengal lagi..so xleh laa kejar tok misai...

notakaki : kalu sihat tu mmg tak terkejor eden tok misai tu...mmg idola eden laa dio

fuhh... nasib baik ko tak langgar bas,
kalau tak kesian gila (kat bas tu)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 16:01

Jimf, dada dgn peha ok lagi ko......... dah hilang la gebu....

Den balik alok stak pulak 22hb May 2010.....

Ujung mgu ni Sabtu nak gi sotride dgn HM. Ado ko yg nak ikut....... nanti senang sikit dapat "long ride".

Tempat belum tau lagi, ingat nak naik Frazer Hill ok ko?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by jimf on Tue 13 Apr - 16:06

ah bong... ada sengal sikit lagi...
naik jijpijet bila terentak rasa laa sakitnya...
bawak pun below level santai aje....

bulan may..jauh lagi tu...leh terus hatyai...
mau naik bukit fariza kaa?...waa takut laa banyak koner...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 16:11

nak tumpang tanya bole bang?kat mana bole beli helmet nolan yg murah skit tp nak baru....ade member saya tanya..pas tu dia tanya jugak kat mana nak beli riding boot murah tp baru jugak...sekian pertanyaan utk kawan saya...harap bole beri tunjuk ajar

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by mat zzr on Tue 13 Apr - 16:15

ariff908 wrote:nak tumpang tanya bole bang?kat mana bole beli helmet nolan yg murah skit tp nak baru....ade member saya tanya..pas tu dia tanya jugak kat mana nak beli riding boot murah tp baru jugak...sekian pertanyaan utk kawan saya...harap bole beri tunjuk ajar

ni dia boot...beli kat pertama komplek..rm170

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ManCaL on Tue 13 Apr - 16:15

Ok dont worie..kenkwn semua akan den terang kn satu persatu apa yg ditukar n di repair...psl engkos nya brp jgn ckp lr mmg seruis aku ckp hampir RM2500 alang2 dh barai engin ke lantai aku suruh ann wat overhual terus...kan apa biar pasni motor tip top biar berabis sekali jgn byk kali kuar duit... ermmm x sabor nih nk g ride... Suspect

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Bongxz on Tue 13 Apr - 16:20

Ko pergi je Mercinda tu ariff, ambik sticker NOLAN pastu tampal la kat helmet lama ko tu (JAC), patu cat kale hitam........ hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 16:23

PilotDarat wrote:Ok dont worie..kenkwn semua akan den terang kn satu persatu apa yg ditukar n di repair...psl engkos nya brp jgn ckp lr mmg seruis aku ckp hampir RM2500 alang2 dh barai engin ke lantai aku suruh ann wat overhual terus...kan apa biar pasni motor tip top biar berabis sekali jgn byk kali kuar duit... ermmm x sabor nih nk g ride... Suspect

bagus gak tu en. pilot...jgn jd mcm saya..buat sikit2..last2 dah dekat 6k dah kluar...atleast repair skali terus ok...suh dia cek radiator ngan cooling system skali.....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by ariff908 on Tue 13 Apr - 16:25

Bongxz wrote:Ko pergi je Mercinda tu ariff, ambik sticker NOLAN pastu tampal la kat helmet lama ko tu (JAC), patu cat kale hitam........ hehehehe

nanti aku tanyakan member aku tu dia nak tak buat camtu..tapi dia takde helmet jax (eh!..nolan..) mcm ko..bole ke?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V20 - Cameron ride gatai pungkok jommm (12/4/10)

Post by Sponsored content Today at 9:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum