Salamz Nak kenal-kenal

View previous topic View next topic Go down

Salamz Nak kenal-kenal

Post by CABIBOS on Fri 9 Apr - 16:50

salamz....
Saya baru je join dan berharap agar dapat tunjuk ajar dari adik-adik/abang-abang/kakak-kakak/pakcik-pakcik/atuk-atuk dan seangkatan dengannya. Saya berminat jugak dengan motor zzr250 ni, dan sedang dalam pencarian sebuah moto, nasib baik jumpa forum ni, so dapatla saya sedikit sebanyak panduan sebelum membeli motor ini. sekian, terima kasih

CABIBOS

Posts : 11
Join date : 09/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salamz Nak kenal-kenal

Post by jimf on Fri 9 Apr - 17:02

selamat datang caribos...
tahniah anda ahli ke-100... sila collect hadiah cenderamata dari oncik adam yg berupa nombor tepon bekas skandal beliau...

buat laa cam umah sendri..xde moto lagi pun xpe. nak cari moto pun lagi ok pasal ada mbr sini yg tgh nak jual moto diaorg... so lagi senang sebab kenal owner...leh tanya ikhlas kondisi moto... idak la cam dlm iklan... "start aje terus ride"...tp dia tak cakap...lepas ride 5km, moto breakdown... hhehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salamz Nak kenal-kenal

Post by mat zzr on Fri 9 Apr - 17:15

jimf wrote:selamat datang caribos...
tahniah anda ahli ke-100... sila collect hadiah cenderamata dari oncik adam yg berupa nombor tepon bekas skandal beliau...

buat laa cam umah sendri..xde moto lagi pun xpe. nak cari moto pun lagi ok pasal ada mbr sini yg tgh nak jual moto diaorg... so lagi senang sebab kenal owner...leh tanya ikhlas kondisi moto... idak la cam dlm iklan... "start aje terus ride"...tp dia tak cakap...lepas ride 5km, moto breakdown... hhehe

JimF...kau refer kat aku ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salamz Nak kenal-kenal

Post by jimf on Fri 9 Apr - 17:20

aku pun tau gak kasi hint bang.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salamz Nak kenal-kenal

Post by mat zzr on Fri 9 Apr - 17:31

jimf wrote:aku pun tau gak kasi hint bang.... Very Happy

jgn risau...ada persen....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salamz Nak kenal-kenal

Post by adambikers on Fri 9 Apr - 20:16

selamat dtg incik cabibos..
salam perkenalan dari saya Wink
malam ni ada tts kat restoran darul ehsan.. jom turun, bole la dengar enjin moto dari ahli2 zzrians sebelum memulakan sesi pencarian zzr, senang skit nak compare pastu leh kenal2 ngan geng2 ni Very Happy

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salamz Nak kenal-kenal

Post by Sponsored content Today at 5:56


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum