BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by ariff908 on Mon 12 Apr - 12:59

kudud wrote:-salam senin yg kelam..(not 4 me la)
-huhu,puas dpt sertai TTS last wekk,mekasih suma kerna sudi mnerima kehadiran sy yg xsberapa ni (ngan yin ckup x? Very Happy )
-mendpt berbagai2 ulasan dr taiko2 kat situ,yg best skali air tgn bro raziskov-ajis(ni nama betul ka),trus senyap munyi yg sblm ni agak tidaksedapkn telinga mendengar..

tu la ajis tu tok dukun tersohor....smua problem ZZR ni dia tau...(ajis..ade komisen tak?Razz)

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by xxx on Mon 12 Apr - 13:00

tu lah kelebihan zzrians..
kene dgr dgn mata hati..
ilmu tu kene tuntut tu...mcm besa pengeras mest ade...
tapi pengeras tuk tuntut ilmu mata hati ni kena tnye ngn org tu...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by kudud on Mon 12 Apr - 13:01

-salam senin yg kelam..(not 4 me la)
-huhu,puas dpt sertai TTS last wekk,mekasih suma kerna sudi mnerima kehadiran sy yg xsberapa ni (ngan yin ckup x? Very Happy )
-mendpt berbagai2 ulasan dr taiko2 kat situ,yg best skali air tgn bro raziskov-ajis(ni nama betul ka),trus senyap munyi yg sblm ni agak tidaksedapkn telinga mendengar..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by kudud on Mon 12 Apr - 13:02

ait,kuar 2kali plak dah,sory2

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by farislan on Mon 12 Apr - 13:04

kudud wrote:-salam senin yg kelam..(not 4 me la)
-huhu,puas dpt sertai TTS last wekk,mekasih suma kerna sudi mnerima kehadiran sy yg xsberapa ni (ngan yin ckup x? Very Happy )
-mendpt berbagai2 ulasan dr taiko2 kat situ,yg best skali air tgn bro raziskov-ajis(ni nama betul ka),trus senyap munyi yg sblm ni agak tidaksedapkn telinga mendengar..

Oncik Kudud...Tgn Ajis tu memey ajaib botul..terutama kalu mengejas brake pad..kalu enjin ado problem dio ejas brake pad ajo enjin motot bleh jadi ok punyo...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by kudud on Mon 12 Apr - 13:06

farislan wrote:Salam kegersangan smua...countdown laei 15 ari...



-haihhh,kesian sgt2 nie,kawan2 ade ke cadangan yg bernas utk masaklah besar ni
-dr sy ialah : tenang2kn diri ye en,byk2 bersabar..n sibuk2kanla diri tu,set mind tu mende len Razz tgk mende ijau ke (en.ajis ade kebun kan)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by kudud on Mon 12 Apr - 13:07

farislan wrote:
kudud wrote:-salam senin yg kelam..(not 4 me la)
-huhu,puas dpt sertai TTS last wekk,mekasih suma kerna sudi mnerima kehadiran sy yg xsberapa ni (ngan yin ckup x? Very Happy )
-mendpt berbagai2 ulasan dr taiko2 kat situ,yg best skali air tgn bro raziskov-ajis(ni nama betul ka),trus senyap munyi yg sblm ni agak tidaksedapkn telinga mendengar..

Oncik Kudud...Tgn Ajis tu memey ajaib botul..terutama kalu mengejas brake pad..kalu enjin ado problem dio ejas brake pad ajo enjin motot bleh jadi ok punyo...

sbnrnya sapa yg guna pkai dulu ni,sbb mlm tu pun en.adam yg mengeluarkn ayat tu(ke suma2 ahli da terikut menggunakn ayat ni,mmg mujarab kot) Rolling Eyes

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by farislan on Mon 12 Apr - 13:08

xxx wrote:tu lah kelebihan zzrians..
kene dgr dgn mata hati..
ilmu tu kene tuntut tu...mcm besa pengeras mest ade...
tapi pengeras tuk tuntut ilmu mata hati ni kena tnye ngn org tu...

Triple X..tlg le bab2 keras ni citer len kali le..sobab nnti kalu den dah keras..nak kono poie Solaris plak..duit pengeras pun kono kluar kat cikgu tusyen..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by kudud on Mon 12 Apr - 13:10

farislan wrote:
xxx wrote:tu lah kelebihan zzrians..
kene dgr dgn mata hati..
ilmu tu kene tuntut tu...mcm besa pengeras mest ade...
tapi pengeras tuk tuntut ilmu mata hati ni kena tnye ngn org tu...

Triple X..tlg le bab2 keras ni citer len kali le..sobab nnti kalu den dah keras..nak kono poie Solaris plak..duit pengeras pun kono kluar kat cikgu tusyen..


-haha,aku da xleh nak join perbualan en.faris ni,nak g rehat lah!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by farislan on Mon 12 Apr - 13:11

kudud wrote:
farislan wrote:Salam kegersangan smua...countdown laei 15 ari...



-haihhh,kesian sgt2 nie,kawan2 ade ke cadangan yg bernas utk masaklah besar ni
-dr sy ialah : tenang2kn diri ye en,byk2 bersabar..n sibuk2kanla diri tu,set mind tu mende len Razz tgk mende ijau ke (en.ajis ade kebun kan)

Masalahnyo kalu poie kebun Ajis..laei bertmbh inzal sobab kalu ke kobun Ajis kono layan video Kara plak..laei x tahan..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by ni_juan82 on Mon 12 Apr - 13:14

apesal ajis tak penah nak offer kat kengkawan pasal lepak kat kebun die nih...seskala inzal ok gak kot..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by farislan on Mon 12 Apr - 13:24

kudud wrote:
farislan wrote:
kudud wrote:-salam senin yg kelam..(not 4 me la)
-huhu,puas dpt sertai TTS last wekk,mekasih suma kerna sudi mnerima kehadiran sy yg xsberapa ni (ngan yin ckup x? Very Happy )
-mendpt berbagai2 ulasan dr taiko2 kat situ,yg best skali air tgn bro raziskov-ajis(ni nama betul ka),trus senyap munyi yg sblm ni agak tidaksedapkn telinga mendengar..

Oncik Kudud...Tgn Ajis tu memey ajaib botul..terutama kalu mengejas brake pad..kalu enjin ado problem dio ejas brake pad ajo enjin motot bleh jadi ok punyo...

sbnrnya sapa yg guna pkai dulu ni,sbb mlm tu pun en.adam yg mengeluarkn ayat tu(ke suma2 ahli da terikut menggunakn ayat ni,mmg mujarab kot) Rolling Eyes

Itu kalu jumpo Ajis kono ejas brake pad..kalu jumpo YB Jimf lagi dasat..tontu dio suruh tukar dabel stand atau tukar mentol lampu blkg...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by Wan@Blakepare on Mon 12 Apr - 13:25

yahooo...akhirnya sampai jugak ke page 20.Dah jgn post lg biar aku jadi penutup cheers

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by Wan@Blakepare on Mon 12 Apr - 13:26

hmmm....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by azamreeves on Mon 12 Apr - 13:27

salam tumpang lalu jalan kaki

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by ni_juan82 on Mon 12 Apr - 13:27

blakepare wrote:yahooo...akhirnya sampai jugak ke page 20.Dah jgn post lg biar aku jadi penutup cheers


tambah satu lg bleh....? smlm ape projek bro..?

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by Wan@Blakepare on Mon 12 Apr - 13:29

Projek rock nusantara laaa...yeah yeah....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by mat zzr on Mon 12 Apr - 13:52

nomo 1

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by farislan on Mon 12 Apr - 13:55

Mat ZZR..apo kono mabok ngan no. 1 ni...

kang dpt page 21

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by nawza on Mon 12 Apr - 14:04

salam....penghujung jalan....! tadi ternampak ade lembu bwk lumpur....nasib baik den sompek mengelakkkk.....klau x abis terpalit......huisssshhhh...! Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by mat zzr on Mon 12 Apr - 14:21

farislan wrote:Mat ZZR..apo kono mabok ngan no. 1 ni...

kang dpt page 21

sudah welding ke ekzos braket?...berapa RM kena ?.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by jimf on Mon 12 Apr - 14:56

pindah laa..

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V19 -Selowww la Forum ni...(07/04/10)

Post by Sponsored content Today at 5:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum