BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 31 Mar - 19:11

abang unos... leh den bagi cadangan?...

1. Kalu malas - bawa aje moto terus gi kedai moto...
2. kalu rajin - buka la radiator hanto gi kedai radiotor keta... Dulu kat UM ada makmal boleh bukak radiator. Skang dia dah naik pangkat. tak buat kerja2 amal tu
3. kalu dua2 ket atas tu pun malas buat, ambik tolo ayam... kasi pecah, lotak ajo putih tolo tu dlm radiotor...ni mcgyver ayg ajar.

wassallam

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 31 Mar - 19:18

jimf wrote:moto dah lama selimut bang keke...
banyak sellloww la bulan ni... ride pun xde...
kalu idak dah bermimpi hatyai laaa... ekekek

ini bulan ada strawberi ride.....kasi standby kuda semua.....

tido sana la.
pegi;
ikot genting sempah - bentong - raob - lipis - gua muse - pos brooke - kg raja - Brinchang - Edinbourgh.

Balik;
Edinbourgh - Brinchang - Kg. Raja - Pos Slim - Simpang Pulai - Hatyai

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by adambikers on Wed 31 Mar - 19:42

tido sana kaloooo, boleh bawak kawan pompuan tk?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 31 Mar - 19:58

adambikers wrote:tido sana kaloooo, boleh bawak kawan pompuan tk?

tak boleh,
sbb kadang2 bini abg long baca porem.

(sila check personal emel)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by adambikers on Wed 31 Mar - 20:16

aku baru cadang nak bawak kamalia

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by ni_juan82 on Wed 31 Mar - 21:11

ni nak p mane ni ...nak ikut...harap2 sifu shamzx ade mase leh tulun tengok2 kan moto reput saye ni dan tukar tensioner dll sblm ride nih ...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 31 Mar - 22:22

ni_juan82 wrote:ni nak p mane ni ...nak ikut...harap2 sifu shamzx ade mase leh tulun tengok2 kan moto reput saye ni dan tukar tensioner dll sblm ride nih ...

jum juin ride.
jgn malu2 miyaoww...!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 31 Mar - 22:27

adambikers wrote:aku baru cadang nak bawak kamalia

jimf kata kamalia tu suka lelaki berumur.
espiriyen katanya

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by qamrulez on Wed 31 Mar - 22:52

jimf wrote:ekzos dia lawa giler...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ni kalu tak silap,buat fiber kat abg sham kn???
tu ke ekzos laverda????tak taw sgt...pnh dnga je zzr250 kai ekzos tu...

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by furqaan on Wed 31 Mar - 22:54

kamalia wrote:
jimf wrote:moto dah lama selimut bang keke...
banyak sellloww la bulan ni... ride pun xde...
kalu idak dah bermimpi hatyai laaa... ekekek

ini bulan ada strawberi ride.....kasi standby kuda semua.....

tido sana la.
pegi;
ikot genting sempah - bentong - raob - lipis - gua muse - pos brooke - kg raja - Brinchang - Edinbourgh.

Balik;
Edinbourgh - Brinchang - Kg. Raja - Pos Slim - Simpang Pulai - Hatyai

tulun masukkan nama teman dalam list yg nak pergi ya.. ari tue tak puasla ronda2 kat hayai ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 31 Mar - 22:58

furqaan wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:moto dah lama selimut bang keke...
banyak sellloww la bulan ni... ride pun xde...
kalu idak dah bermimpi hatyai laaa... ekekek

ini bulan ada strawberi ride.....kasi standby kuda semua.....

tido sana la.
pegi;
ikot genting sempah - bentong - raob - lipis - gua muse - pos brooke - kg raja - Brinchang - Edinbourgh.

Balik;
Edinbourgh - Brinchang - Kg. Raja - Pos Slim - Simpang Pulai - Hatyai

tulun masukkan nama teman dalam list yg nak pergi ya.. ari tue tak puasla ronda2 kat hayai ...

berrreeeehhh!!!!!1

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by adambikers on Wed 31 Mar - 23:43

kamalia wrote:
adambikers wrote:aku baru cadang nak bawak kamalia

jimf kata kamalia tu suka lelaki berumur.
espiriyen katanya

oo ye ke? kalau camtu kena try bang long jeff, skorotum berkedut dah dia tu.. mesti kamalia suke Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by furqaan on Wed 31 Mar - 23:53

Cehhh ... depa nie citer mencurat jer ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Dinz on Thu 1 Apr - 1:11

Nak sembang apa lagi Tuan Furqan, motor scrap banyak dah hupgred. Masaalah teknikal dah kurang, ataupun repeat benda yg sama,

Jadi, mencurat saja laa.....



Bila la ER6 nak mengaum kat Batu 15 Hulu Langat nie.... [You must be registered and logged in to see this image.]

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by fie on Thu 1 Apr - 8:25

salam pagi...
insyallah pak din settel je kite ride same2...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by mat zzr on Thu 1 Apr - 9:23

jimf wrote:moto dah lama selimut bang keke...
banyak sellloww la bulan ni... ride pun xde...
kalu idak dah bermimpi hatyai laaa... ekekek

ini bulan ada strawberi ride.....kasi standby kuda semua.....

bila tarikh strawberry ride ni....best lah camni...aku pun tak pernah pergi cameron highland....atau pun strawberry ride ni hanya ke Tesco Ampang sebab kat situ pun ada jual strawberyy dlm peket... Rolling Eyes

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by mat zzr on Thu 1 Apr - 9:26

Raziskov wrote:
Amm Nova wrote:
mat zzr wrote:aku pun nak kena tukar bearing cone....brek aje handle menggelepar...duit lagi lah tu...minggu lepas dah RM500 guna tukar clutch plate...

Menejer....RM masyuk...(Ngah cakap)

pssttt amm...jgn cakap kuat..
tahun ni kompeni aku manager jer dapat bonus...
macai tukang kebun mcm aku tgk ajer manager2 dapat bonus... Sad Crying or Very sad

sekian

mana dapat bonus...tahun ni director aje dapat bonus...yg lain dpt tengok ajer....
ajis...kau kumpul kan segala cangkul,penyodok...apa apa saja besi yg ada kat kebun tu...kita jual jadi scrap metal...boleh gak cover bonus yg tak dapat ni... Mad

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Amm on Thu 1 Apr - 9:37

Salam sumer.....
Apsal pagi ni tak de mencurat? Rindu la...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Raziskov on Thu 1 Apr - 10:03

Ohaiyo..
dah 3 hari jadi rain raiderz ni..dah miung2 pala ni.. drunken drunken

ado strawbei ride ko?
eden minggu ni ngan minggu dopan mmg tak dapek join..
selain dari tarikh tu insyallah....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by jimf on Thu 1 Apr - 10:22

salam selamat pagi...

adam...kalu ko bawa awek nti aku tolong tumpangkan dia ek...
kamal leh tumpangkan ko..

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by mat zzr on Thu 1 Apr - 10:23

Raziskov wrote:Ohaiyo..
dah 3 hari jadi rain raiderz ni..dah miung2 pala ni.. drunken drunken

ado strawbei ride ko?
eden minggu ni ngan minggu dopan mmg tak dapek join..
selain dari tarikh tu insyallah....

sekian

aku minggu ni pun tak bleh...sebab nak pergi ambik balik zzr250 aku yg dah siap bikin gasket set...pastu baru lah boleh naik kameren dgn zzr250 aku...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Raziskov on Thu 1 Apr - 10:36

mat zzr wrote:

aku minggu ni pun tak bleh...sebab nak pergi ambik balik zzr250 aku yg dah siap bikin gasket set...pastu baru lah boleh naik kameren dgn zzr250 aku...

Tuan Manager,
ape barang naik kemeren pakai zzr250... Very Happy
baeekkk punya racunnn... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by jimf on Thu 1 Apr - 10:43

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

aku minggu ni pun tak bleh...sebab nak pergi ambik balik zzr250 aku yg dah siap bikin gasket set...pastu baru lah boleh naik kameren dgn zzr250 aku...

Tuan Manager,
ape barang naik kemeren pakai zzr250... Very Happy
baeekkk punya racunnn... Very Happy

sekian

tu la pasal....bayo riban riban.. siap bela siang malam zzr5 tu...
naik cameron pakai zzr2.. aduss takkan nak jadi U-turnmen bang oooi..
kasi buang "chop mohor" tu kekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by mat zzr on Thu 1 Apr - 10:50

jimf wrote:
Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

aku minggu ni pun tak bleh...sebab nak pergi ambik balik zzr250 aku yg dah siap bikin gasket set...pastu baru lah boleh naik kameren dgn zzr250 aku...

Tuan Manager,
ape barang naik kemeren pakai zzr250... Very Happy
baeekkk punya racunnn... Very Happy

sekian

tu la pasal....bayo riban riban.. siap bela siang malam zzr5 tu...
naik cameron pakai zzr2.. aduss takkan nak jadi U-turnmen bang oooi..
kasi buang "chop mohor" tu kekeke

kan dah tukar gasket set tu...kena lah test endurance...tapi kalau jadi U Turn Man jugak kat simfeng pulai...nescaya aku akan tolak motor tu masuk gaung...bikin malu saja... bounce

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by mat zzr on Thu 1 Apr - 10:52

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

aku minggu ni pun tak bleh...sebab nak pergi ambik balik zzr250 aku yg dah siap bikin gasket set...pastu baru lah boleh naik kameren dgn zzr250 aku...

Tuan Manager,
ape barang naik kemeren pakai zzr250... Very Happy
baeekkk punya racunnn... Very Happy

sekian

mesti lah naik zzr250 sebab kat awana hari tu bukan main laju zzr250 blok calar...bikin aku ketinggalan..
tapi kalau kawan kawan suruh aku naik zzr5...aku terima je lah... rabbit

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Sponsored content Today at 4:26


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum