BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Amm on Tue 6 Apr - 21:20

furqaan wrote:Tahniah Amm... dah kembali kepangkal jalan...

Ni macam menghalau jer...
Kalau nak sambut, letak la red carpet .....
Bila nak syokrait siyam.Teringin nak tengok ikan laga dlm cermin

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by azamreeves on Tue 6 Apr - 21:24

kat kl pun adela kak amm.chelan boleh tunjukan.kalau nak masuk 999 pun boleh

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Raziskov on Tue 6 Apr - 21:26

Amm tu kejap jer ade kat sini..
pastu hilang la dia...
tak caya tanya noora rasib...ngeh..ngeh... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by eddy_Gpang on Tue 6 Apr - 21:31

amm, esok pagi TTS kat tingkat 3. pukul 0832H

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Amm on Tue 6 Apr - 21:58

Raziskov wrote:Amm tu kejap jer ade kat sini..
pastu hilang la dia...
tak caya tanya noora rasib...ngeh..ngeh... Very Happy
sekian

Ngah, jgn la bising kat cni,nanti Paris jeles.Dia tu tengah melempiaskan nafsu serakahnya...

eddy_Gpang wrote:amm, esok pagi TTS kat tingkat 3. pukul 0832H

Eddy Silitonga, bekpes kul 9 la...Lepas tu kul 10.30 minum, kul 12.30 lunch, kul 2.30 ngeteh dan kul 4.45 sembang kat tepi sungai..Ok Roger...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by jefnoka1 on Tue 6 Apr - 21:59

salam malam yang ngantok Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by eddy_Gpang on Tue 6 Apr - 22:18

Amm Nova wrote:
Eddy Silitonga, bekpes kul 9 la...Lepas tu kul 10.30 minum, kul 12.30 lunch, kul 2.30 ngeteh dan kul 4.45 sembang kat tepi sungai..Ok Roger...

amm, esok aku ada usrah pukul 0933H. kita bekpas pkl 830 la cun. aku yg 250cc reput ni buleh sampai awal, ko yg setengah kati takkan sampai lambat???

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by xxx on Tue 6 Apr - 22:39

sedikit info aku dapat...

Serangan Jantung dan Amalan Minum Air Panas ....

Artikel ini berguna untuk semua.Bukan sahaja amalan meminum air panas selepas makan, tetapi berhubung SERANGAN JANTUNG!!!!.Kita tidak akan kehilangan apa-apa... malah, akan mendapat faedah dari amalan ini.

Kepada sesiapa yang suka minum AIS, artikel ini sesuai untuk anda baca. Sememangnya sedap minum air berAIS selepas makan.Walaubagaimanapun, AIS akan membekukan makanan berminyak yang baru kita makan. Ia akan memperlahankan penghadaman kita.
Bila lemak-lemak ini terbentuk di dalam usus, ia akan menyempitkan banyak saluran dan lama kelamaan ia akan menyebabkan lemak berkumpul dan kita semakin gemuk dan menuju ke arah mendapat pelbagai PENYAKIT.Jalan terbaik...adalah untuk minum sup panas atau air PANAS/suam selepas makan.

Nota penting tentang SERANGAN JANTUNG!!!

Anda patut tahu bahawa bukan semua tanda-tanda serangan jantung akan mula terasa pada tangan sebelah kiri. Berhati-hati juga pada permulaan sakit sedikit-sedikit pada bahagian atas dada anda.Anda mungkin tidak akan mengalami sakit dada pada serangan pertama serangan jantung.. Keletihan dan berpeluh adalah tanda-tanda biasa. Malah 60% penghidap SAKIT JANTUNG tidak bangun selepas tidur.

Marilah kita berwaspada dan berhati-hati..
Lebih banyak kita tahu, lebih cerah peluang kita untuk terus hidup...PAKAR SAKIT JANTUNG berkata, jika semua orang yang mendapat e-mail ini menghantar kepada 10 orang yang lain, beliau yakin akan dapat menyelamatkan satu nyawa.

Baca ini..... ia juga mungkin dapat menyelamatkan nyawa anda!!!!.

Jadilah teman yang setia dan teruskan menghantar artikel ini kepada teman-teman yang anda sayangi.....!!!!

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by eddy_Gpang on Tue 6 Apr - 22:42

ais tu mcm dugaan terhebat selepas solaris... nak2 time musim panas ni! aduiii

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Amm on Tue 6 Apr - 22:50

Eddy,bukan tak leh datang awal, tapi dah set kuar umah 7.55....He..he...
Mana lagi stok bangko kat cni..Takkan malam jumaat jer sepi...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 7 Apr - 0:53

Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by rasco on Wed 7 Apr - 0:59

Very Happy

rasco

Posts : 12
Join date : 06/04/2010
Age : 33
Location : shah alam

View user profile http://www.cms.org.my

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Wan@Blakepare on Wed 7 Apr - 2:02

afro

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by kamalia on Wed 7 Apr - 2:35

elephant

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by farislan on Wed 7 Apr - 9:17

afaris06 wrote:
farislan wrote:
Amm Nova wrote:Cik Lan, Paris tu dah cam main sooker..Lubang boleh tukau tukau...Tambah pulok bola 'snuk"..He..he.... Smile

Kalu ikit nafsu serakah Afaris tu bukan ajo bleh tukau2 lobang..1 kayu 2 lobang pun bleh..he..he..
tu biaso che lan...kadang2 1 driver pukul kat dua green tuuu....lain2 hole...

Hebat tul...x leh bawa jantan bernafsu cam ni ke Solaris..nnti abis lunyai guru2 leper kat sano..den pun x dapek cari mkn cam ni..

Eddy G...tahniah kito dlm kumpulan samo...ais dan Solaris memey 1 dugaan besar buat kito..he..he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by furqaan on Wed 7 Apr - 9:28

Spammm ... no 1 ..... yeaaahhaaa

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by furqaan on Wed 7 Apr - 9:28

Temannnn ... laaagiiiiiiiiiii... spammmmmmmmmmmmm ...no2

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by afaris06 on Wed 7 Apr - 9:33

furqaan wrote:Spammm ... no 1 ..... yeaaahhaaa
apo spam2...nak kono ban ko??

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by afaris06 on Wed 7 Apr - 9:34

en mod...
dh penghujung jalan ni...
x nak bukak umah baru ko????

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by ManCaL on Wed 7 Apr - 9:42

salam selimut....baru sempat arini nak masuk forum..outstaion da..
baik dari out station je negok2 kat lantai ada titisan minyak...aduhh..intai punya intai rupa nya kat bahagiab atas head liking..duit lagi...mahal x nk tukar gasket tu...tlong komen sikit ehihi...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by afaris06 on Wed 7 Apr - 9:51

PilotDarat wrote:salam selimut....baru sempat arini nak masuk forum..outstaion da..
baik dari out station je negok2 kat lantai ada titisan minyak...aduhh..intai punya intai rupa nya kat bahagiab atas head liking..duit lagi...mahal x nk tukar gasket tu...tlong komen sikit ehihi...
x mahal sgt...aku pon dh tukar...tp lupa plak brapa harga dia..bawah rm100

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by furqaan on Wed 7 Apr - 9:53

Aikkk ... tak der umah baru lagi ... mooooooooooooddddddddd... nak umah baru ... musti ada kat mukabuku nie ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by ManCaL on Wed 7 Apr - 9:58

ok lr tu kalu bwh serat..ok lah kalu sempat ptg ni g kedai ann kasi repair...
pagi tadi xleh start muto gua..batery kong dkt 4 hari x di start...apa lagi kena jumper lr...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by afaris06 on Wed 7 Apr - 10:01

furqaan wrote:Aikkk ... tak der umah baru lagi ... mooooooooooooddddddddd... nak umah baru ... musti ada kat mukabuku nie ..
aku dh sergah kat mukabuku td...pon x de org gak...aku ingat diorg sume dh buat forum lain kot...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by ariff908 on Wed 7 Apr - 10:03

ssssssssssspppppppppppppppppaaammmm!!! iyarkkhh!!!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V18 - Selimut laaa moto (31/3/10)

Post by Sponsored content Today at 18:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum