BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 12:13

Raziskov wrote:ramai yg rindu kat sifoo tu..
harap2 sifo berilah sepatah dua kata kat sini..

sekian

ye laa.. udah laa tu sifu... ride tu pun dah dekat 2 bulan berlalu...
gambor pun dah habis semua upload... pasal tok sedang xde kan...
kalu idak tggu tahun depan ada lagi...
citer Beris pun dah habis...nk citer hatyai pun dah postpone...
ni citer nak pegi sotride kemana lak....
umah sebelah bole masuk, takkan laa teratak buruk sendiri taknak singgah....

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by azamreeves on Wed 24 Mar - 12:22

ko tampal kat sini die baca ke abang ajis.gila tampal kat mbc nohhh

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 12:57

azamreeves wrote:ko tampal kat sini die baca ke abang ajis.gila tampal kat mbc nohhh

Baca...!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by tok wan on Wed 24 Mar - 13:02

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:Nak short ride ke mana ye?

Biasanyer org yg banyak kali tanya la yg selalu tak pegi bila ada ride...ngeh..ngeh... Razz Razz
sabar Tuan Manager..organizer tgh carik2 lokasi shortride yg menarik utk minggu ini..
nnt ade pengumuman tu..tungguuuuu...

sekian
ajis...klu nk buat syokride jgn buat hari sabtu... kawe ada meting..
ari ahad x pe...
p/s:mace la kawe gi...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by xxx on Wed 24 Mar - 13:16

kamalia wrote:
Raziskov wrote:
ohaiyo..
Tuan Manager...adakah dinyatakan CC motor?
250 tu motor berkuasa tinggi ke?
sekian..

Jis,
klu kena pakai jln keta, kena hati2 masa lalu kat tol.
ko tak serik ke kena palang tol ari tu?
Mr. xxx dah belajar silat tepis palang pakai bahu.

hahahaha..
aku mang dah blaja...
siap side mirror aku kene tu..
goyang palang...
pastu kne sound..
HOI!!!!

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jefnoka1 on Wed 24 Mar - 13:33

jimf wrote:dasyat tul side mirror korang...
side mirror eden leh nmpk moto kuning aje...
tp tu dulu laa...sekarang ni gelap aje...
nak kena upgrade side mirror tu kot...

eh..dah bagi salam ke?.. scratch
errrkkkk... scratch

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 13:40

Raziskov wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:
azamreeves wrote:dah xpi jalan kebun lagi ke?

rindu ke? xde moto pun pegi laa jalang jalang..... Very Happy

klu rindu,
pegila ke kebun ajis.

pegi kebun ajis bukan boleh buat ape pun...
paling kuat pun jumpa Tuan Manager Mat zzr..ensem ooo..macam Ahwie.. Razz Razz

sekian

Jangan lah cerita apasal Ahwie...nanti teringat aku kat motor aligator...eliminator 250...banyak kenangan tu...bila dah cukup wang dan harga motor dah kembali normal...hajat nak beli virago 535 masih ada...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 13:42

jimf wrote:
Raziskov wrote:ramai yg rindu kat sifoo tu..
harap2 sifo berilah sepatah dua kata kat sini..

sekian

ye laa.. udah laa tu sifu... ride tu pun dah dekat 2 bulan berlalu...
gambor pun dah habis semua upload... pasal tok sedang xde kan...
kalu idak tggu tahun depan ada lagi...
citer Beris pun dah habis...nk citer hatyai pun dah postpone...
ni citer nak pegi sotride kemana lak....
umah sebelah bole masuk, takkan laa teratak buruk sendiri taknak singgah....

wassallam

sampai sekarang ni aku tak tau nak kemana shortride kita ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 13:57

Klu tak ke mana mgu ni,
saya dok mengeram je lah kat umah.
simpan je la AP hayai tu.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 14:00

saya mencari foot peg zzr belah kanan.
ada sesapa simpan spare?
pm best price

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 14:30

salam...
rasanya nak gi ipoh ahad ni... nak lik kpg kejap...
rasanya nak ikut hiway smpi tg malim...lepak minum kopi kaww dgn balun pau ngan yin...
pehtu terus ikut jalan dalam smpi ipoh...
rehat2 kejap... pehtu pusing2 ipoh..pegi kedai moto nengok moto oldskol...
pehtu terus lalu terowong menora...smpi ke kuala...
balun laksa kuala... tangkap gambo kat tepi sungai...
ushaa2 awek yg minat moto reput eden ni...
pehtu shoot lik balik KL...
nak gi sorang keeeeeeee....nak ajak kawannnnnnn....mmmmm.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Wed 24 Mar - 14:39

ni_juan82 wrote:alamak...padang temu ade nasik lemak baeeik ke...? tak penah tahu pun .... bunge baeeik2 ade la.....hahaha...ade short ride bleh gak join ni kot..

ado...padang tomu mmg ado nasi lomak terbaekkk...dari ladang...! tapi skarang dah tukar menu kopado nasi ayam padang tomu plakkkk.....haa..haaa.. ! munge2 terbaek...den x tau plakkk.....klau tauu dah lamo den boli munge2 tue... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Wed 24 Mar - 15:21

hampesss msok jo toghus sonyapppp...poie beghakkk lagi baekkk.....!

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 15:34

-deleted-


Last edited by ziex69 on Wed 24 Mar - 15:45; edited 2 times in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 15:35

-deleted-


Last edited by ziex69 on Wed 24 Mar - 15:45; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 15:41

pot...siggy lain takde ke...yang ni dah tengok...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 15:43

tuan manager... ni jer yg saya mampu, demi mencari sesudu sup di kota yg kejam

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 15:44

hammpesss....terus inzal eden....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 15:52

apa dah jadi dgn short ride makan makan ikan bakar?...

Calling calling UnoS...jom pi anjung batu sabtu ni...makan ikan bakar...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 15:53

xdo sapo nak poi makan laksa dongan eden?
eden kayuh moto reput sorang laaa laii..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Wed 24 Mar - 16:04

apesal ko delete..........pak jamal...eden baghu nak nengokkkk...citt...!

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Amm on Wed 24 Mar - 16:19

Mono dah sampai.....La..la..la...
Kene gaye Sabtu/Ahad ni boleh le teman juin syokrait.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 16:22

Amm Nova wrote:Mono dah sampai.....La..la..la...
Kene gaye Sabtu/Ahad ni boleh le teman juin syokrait.....

boleh laju lah tu...la..la...la...laa

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 16:40

nawza wrote:apesal ko delete..........pak jamal...eden baghu nak nengokkkk...citt...!

aku petnah ni...adam marah dia kata kalo aku tak padam dia nak himpit aku kat tol duta

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 17:09

ziex69,
dah kol 5 dah,
jom bambos..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Sponsored content Today at 18:50


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum