BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Mon 29 Mar - 14:16

terima kasih utk kawan kawan yg wish aku birthday...aku mmg nampak mcm berumur tapi aku hanya 15 thn...(sah pada tahun 1989)

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Mon 29 Mar - 14:52

hepi bday matzzr....moga berjaya dlm PMR tahun ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Mon 29 Mar - 14:56

jimf wrote:hepi bday matzzr....moga berjaya dlm PMR tahun ni...

baik boss... bounce

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Mon 29 Mar - 14:57

jimf wrote:hepi bday matzzr....moga berjaya dlm PMR tahun ni...

Ckp gi kuala,
apsal ke selatan tanah air plak?
mencik la!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Mon 29 Mar - 15:39

kamalia wrote:Ckp gi kuala,
apsal ke selatan tanah air plak?
mencik la!

kuala gi pagi....selatan gi petang...sejuk sikit....mlm lik laa kl...
kalu tok misai ada tak lik laa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Mon 29 Mar - 15:42

jimf wrote:
kamalia wrote:Ckp gi kuala,
apsal ke selatan tanah air plak?
mencik la!

kuala gi pagi....selatan gi petang...sejuk sikit....mlm lik laa kl...
kalu tok misai ada tak lik laa...

GPZ mmg motor power...mana mana pun boleh sampai.... rabbit

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Mon 29 Mar - 15:51

mat zzr wrote:GPZ mmg motor power...mana mana pun boleh sampai.... rabbit

tak power...takde sapa sudi nak ride sekali pun...
yg sudi pun moto tak tukar spark plug lagi....geng reput gak...
so ride laa sorang2...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Mon 29 Mar - 16:03

jimf wrote:
mat zzr wrote:GPZ mmg motor power...mana mana pun boleh sampai.... rabbit

tak power...takde sapa sudi nak ride sekali pun...
yg sudi pun moto tak tukar spark plug lagi....geng reput gak...
so ride laa sorang2...

kalau buat ride ikan bakar umbai/anjung batu...aku mesti follow...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Mon 29 Mar - 16:47

jimf wrote:
mat zzr wrote:GPZ mmg motor power...mana mana pun boleh sampai.... rabbit

tak power...takde sapa sudi nak ride sekali pun......

Bukan patik yg tuan hamba maksudkan kan?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ni_juan82 on Mon 29 Mar - 17:04

Umbai..ha..kampung halaman tu..kalo nak wat inform..leh try adjust schedule..pastu kalo nak RV umah utk solat atau bersih2 kan diri pun buleh.tp minggu ni takleh sbb nak p sambut wedding anniv. Kat tempat sejuk..heheh

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Mon 29 Mar - 17:33

kamalia wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:GPZ mmg motor power...mana mana pun boleh sampai.... rabbit

tak power...takde sapa sudi nak ride sekali pun......

Bukan patik yg tuan hamba maksudkan kan?

Hamba rase mmg tuan hamba kamal la yg dimaksudkannyer..
kan tuan hamba antara yg terima sms2 berbaur lucah ari tu..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Mon 29 Mar - 17:58

hamba menerima sms yg di attached kan peluru bersaiz .38

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by xxx on Mon 29 Mar - 18:21

mat zzr wrote:terima kasih utk kawan kawan yg wish aku birthday...aku mmg nampak mcm berumur tapi aku hanya 15 thn...(sah pada tahun 1989)

1989-15 tahun..
2010- 2010-1989=21

so, 15+21=36 tahun....
Razz Razz

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by adambikers on Mon 29 Mar - 19:46

ni_juan82 wrote:Umbai..ha..kampung halaman tu..kalo nak wat inform..leh try adjust schedule..pastu kalo nak RV umah utk solat atau bersih2 kan diri pun buleh.tp minggu ni takleh sbb nak p sambut wedding anniv. Kat tempat sejuk..heheh

bang long jeff mesti follow kalau ada tmpt benti solat.. konpommmmm

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Bongxz on Mon 29 Mar - 20:04

Salam Senin,

Ada shorty rider ke Sabtu hari tu??

Ghimeh, jadi ko short ride Alor Setar Sabtu ni??

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Mon 29 Mar - 21:10

Salam....V17 ni tajuknya nak short ride kemana..skrg ni dah pnak masuk page 18...destinasi short ride masih tak tahu lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ni_juan82 on Mon 29 Mar - 21:47

hahha...nasib mase kat TTS shah alam tu ari bro Jimf dah remind...yg kat porem ni kengkadang ramai yg lari tajuk ....rupenye kejap je dah dpt nengok example nye..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by eddy 250 on Mon 29 Mar - 22:03

ni_juan82 wrote:hahha...nasib mase kat TTS shah alam tu ari bro Jimf dah remind...yg kat porem ni kengkadang ramai yg lari tajuk ....rupenye kejap je dah dpt nengok example nye..

salam dudee!!!

heheh apa yg jimf remind kn kau tu????..

p/s...kt pesbuk bes mcm2 ada...kekek

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ni_juan82 on Mon 29 Mar - 22:24

ape name kat pesbuk bro..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Tue 30 Mar - 1:53

tidooo jer laaaaa.....selooooooow bebenor.... What a Face

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by adambikers on Tue 30 Mar - 8:11

salam pagi isnin..
keje mengalahkan king kung dah ni.. hiyarghhkkkk Mad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Tue 30 Mar - 8:18

adambikers wrote:salam pagi isnin..
keje mengalahkan king kung dah ni.. hiyarghhkkkk Mad

klau dah mcam kin kung...ko kang..kang laaa plak.... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by adambikers on Tue 30 Mar - 8:26

kang kang kaloooooo malam la tok sidang..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Tue 30 Mar - 8:48

dasat king kung jaman sekarang nih.
ada yg dah dapat keje kat sekom.
gi keje naik superbike plak tu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by afaris06 on Tue 30 Mar - 9:34

salam pagi selooooowwwww...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Sponsored content Today at 20:17


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum