BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by eddy 250 on Wed 24 Mar - 22:39

salam mlm sume!!!
sabtu ni ada ride ke??
ahad aku demam arr..kekek

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by furqaan on Wed 24 Mar - 22:53

Cehhh ... citer side mirror jer dah 5 page ... layan patpong lagi besss ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by nawza on Wed 24 Mar - 23:08

Laughing .. cheers ..... I love you ........ scratch .......... confused .......... Sleep ...
lol! .... cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 23:16

sabtu sedara ko kawen la kat rombau..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by adambikers on Wed 24 Mar - 23:57

jom lunch weii..
arini turun awal skit lunch.. hoho

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by furqaan on Wed 24 Mar - 23:59

adambikers wrote:jom lunch weii..
arini turun awal skit lunch.. hoho

aikk ... tak sama ka masa Kl dgn penang ... giler kentang per ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Dinz on Thu 25 Mar - 0:41

Hujung minggu nie gagal nak sot ride. Penuh dgn majlis kahwin. AP pun dah abis buat pegi mancing.

Adam siang dia tido, malam baru kerja...itulah nasib bekerja dgn bos selekom yg dok kat Taman Sutera tu..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Thu 25 Mar - 0:43

furqaan wrote:
adambikers wrote:jom lunch weii..
arini turun awal skit lunch.. hoho

aikk ... tak sama ka masa Kl dgn penang ... giler kentang per ..


zman dah berubah la uncle furq..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Amm on Thu 25 Mar - 1:00

Salam tengahari sumer...Kak Kam,jom lunchup kat PD...Pot tunggu tu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Thu 25 Mar - 1:45

Amm Nova wrote:Salam tengahari sumer...Kak Kam,jom lunchup kat PD...Pot tunggu tu...

pot dah ada skendel la... mana juin kita dah...

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by adambikers on Thu 25 Mar - 8:33

kamal,
ko cari futres zzr ke?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Thu 25 Mar - 8:55

motor aku akan masuk dewan pembedahan hari sabtu ni utk tukar clutch plate...doakan motor aku selamat...(poket aku selamat)...

pagi ni aku dah kena kitai dengan Laici kat trafik light...semalam pomen dah nasihatkan aku jangan pulas trotel lebih lebih pasal clutch plate dah terbakar....gear 1 -10kmj/gear2 -20 kmj/gear3 -3o kmj/gear4 -40 kmj/gear 5 -50kmj/gear 6 -60 kmj....itu saja lah speed motot aku...

arghhhhhhhhhhh........... Mad

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Thu 25 Mar - 9:29

adambikers wrote:kamal,
ko cari futres zzr ke?

aah,
footres shj, tak termasuk ngan umah dia.
tapi tatau le boleh pasang ke tak. sbb ada spring bulat2.

ko cari penutup lubang kat dashboard ke?
aku ada, ko nak?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Mar - 9:51

Ohaiyo...
tak dapat join mane2 short ride la..saya kena balik kg.. Very Happy


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Thu 25 Mar - 9:56

malam2 pun nak balik kg ke jis?
kot iye pun tunggu la siang ari..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by azamreeves on Thu 25 Mar - 10:01

tumpang tanya.tukar nama motor kat jpj kene check puspakom ke?

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Mar - 10:09

kamalia wrote:malam2 pun nak balik kg ke jis?
kot iye pun tunggu la siang ari..

Ni kampung cawangan mal..
kena balik malam2...nnt org kampung nampak.. Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Adik Kecil on Thu 25 Mar - 10:12

azamreeves wrote:tumpang tanya.tukar nama motor kat jpj kene check puspakom ke?

moto tak payah....kereta sahaja...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Thu 25 Mar - 10:16

salam petang...
letih nya keja... baru nak lik ni...

hampesss punya anak buah, dia leh minum kopi makan goreng pisang lak skrg....sib baik wana ada....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by azamreeves on Thu 25 Mar - 10:21

tq abe jimf dan abang busat ...oppss adik kecil.penjelasan anda begitu mendalam dan terang

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Thu 25 Mar - 10:45

azamreeves wrote:tq abe jimf dan abang busat ...oppss adik kecil.penjelasan anda begitu mendalam dan terang

ehh...aku tak jawab apa2 pun....mesti la org ni... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Thu 25 Mar - 10:50

jimf wrote:
azamreeves wrote:tq abe jimf dan abang busat ...oppss adik kecil.penjelasan anda begitu mendalam dan terang

ehh...aku tak jawab apa2 pun....mesti la org ni... scratch

azam tu meroyan sebab takde motor tuuuu.. Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by azamreeves on Thu 25 Mar - 11:44

kekkekek.ades.seksa jiwa raga xde motor.x tau dah nak nunggang ape. madass 125 tuh ok ke? nampak cam menarik.klx 150 cun gakk

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Amm on Thu 25 Mar - 13:16

Salam otai sumer...
Bes woo lepak kat umah.Tadi TERambik MC..Apa la doctor tu...TERbagi MC pulok.He..he...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Thu 25 Mar - 13:21

Amm Nova wrote:Salam otai sumer...
Bes woo lepak kat umah.Tadi TERambik MC..Apa la doctor tu...TERbagi MC pulok.He..he...

ni mesti nak lawan silat2 kat dapur ni. time budak2 gi skolah.
kut iya pun, amek la MC esok, ada gak afdhalnya..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Sponsored content Today at 20:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum