BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 17:13

kamalia...

awek yg ko dah sedut air dia tunggu ko kat lrt pantai Razz Razz Evil or Very Mad
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 17:17

ziex69 wrote:kamalia...

awek yg ko dah sedut air dia tunggu ko kat lrt pantai Razz Razz Evil or Very Mad

jubu la lu..!!
(awak sms pakai no sapa tadi tu)
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 17:19

HUAAA HUAAA HUAAA ARGGGH ARGHHH HAHAHAH hohohoho...... panggey syg je cepat jer call balek ek
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 17:21

kamalia wrote:
(awak sms pakai no sapa tadi tu)

mana leh pakai, tak muatler, guna tipon anak ler
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 17:27

tumpang tanya otai2 semua...
saya baru berjinak2 dgn alam pemotoran...
minat pulak kat zzr2 ni...kalu saya angkat moto ni ok ke?

[You must be registered and logged in to see this link.]

harap beri komen yg ilmiah...sebab saya tak suka bergurau...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 17:30

jimf wrote:tumpang tanya otai2 semua...
saya baru berjinak2 dgn alam pemotoran...
minat pulak kat zzr2 ni...kalu saya angkat moto ni ok ke?

[You must be registered and logged in to see this link.]

harap beri komen yg ilmiah...sebab saya tak suka bergurau...

moto mantap ni..
kilat. no cantik. harga pun berpahtustan tu.
nyampah lah kat ziex69~~
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by ziex69 on Wed 24 Mar - 17:33

kamalia wrote:
nyampah lah kat ziex69~~

nyampah pun kol 2-3 pagi sms aku suh dodoi kamu tokleh tido...
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 17:34

Ok la harga tu.. Very Happy
pasal bila ramai jual ngan harga tu...harga market zzr ni akan naik...
ade la untung sikit bagi sesapa yg nak jual motor di masa hadapan..
kalau saya..saya jual motor blok calar ni 12K...Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 17:45

APAA!!!!!!!!!!! harga ZZR250 dah naik....bagus lah tu...pelangi aju boleh lah jual RM6500...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by hi-wayMAN on Wed 24 Mar - 17:48

jimf wrote:tumpang tanya otai2 semua...
saya baru berjinak2 dgn alam pemotoran...
minat pulak kat zzr2 ni...kalu saya angkat moto ni ok ke?

[You must be registered and logged in to see this link.]

harap beri komen yg ilmiah...sebab saya tak suka bergurau...

muto bunyik vitec honda tu....hebat What a Face
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Bongxz on Wed 24 Mar - 17:54

Oi, sapa lalu kesas nak ke jalan kebun ikut jalan motor ahhh........
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jimf on Wed 24 Mar - 17:56

Raziskov wrote:Ok la harga tu.. Very Happy
pasal bila ramai jual ngan harga tu...harga market zzr ni akan naik...
ade la untung sikit bagi sesapa yg nak jual motor di masa hadapan..
kalau saya..saya jual motor blok calar ni 12K...Very Happy

sekian

terimakasih abg raziskov atas pandangan yg ilmiah..
maknanya bole laa saya beli moto ni ek...pehtu bulan depan leh jual lik rm12k...
pergghhh untung rm4k tu... mmg berbaloi laa pakai zzr2 ni....
betul laa kawan saya nama zam tu cakap...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 17:57

Bongxz wrote:Oi, sapa lalu kesas nak ke jalan kebun ikut jalan motor ahhh........

ada polis buat operasi ke?
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Bongxz on Wed 24 Mar - 18:08

takde la, ada motor yg rider kecik tu selalu potong aku, aku ikut jalan motot.....
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by xxx on Wed 24 Mar - 18:22

bukan de problem ke klu tukar single ekzos??
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 18:23

Bongxz wrote:takde la, ada motor yg rider kecik tu selalu potong aku, aku ikut jalan motot.....

ade ke pakai 600 ikut jalan motor..baik pakai kriss ajer..ngeh..ngeh...Razz
tapi mcm kenal jer rider kecik tu.. Very Happy Very Happy
kim salam ngan dia bong... What a Face

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 19:39

salam pagi..
selamat berborak!!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 19:40

kamalia wrote:salam pagi..
selamat berborak!!

selamat tengahari..
selamat terborak gak...

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 19:51

Raziskov wrote:
kamalia wrote:salam pagi..
selamat berborak!!

selamat tengahari..
selamat terborak gak...

sekian

nasib baik aku tgh mandi,
tokleh nak reply.. klu idak.... nak kena budak kecik ni.. Evil or Very Mad
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by jefnoka1 on Wed 24 Mar - 19:51

kamalia wrote:salam pagi..
selamat berborak!!
eh dah pagi? mampuih den lambek menogheh ni Smile

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput
avatar
jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Raziskov on Wed 24 Mar - 19:55

Gilosss..dah tengahri ghupe2nyer..
patutlah kamal tgh coceng...YG baru nak pegi noreh..
dah 28 jam aku keje ni... drunken

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by adambikers on Wed 24 Mar - 20:10

selamat pagi sume!!
semangat bekerja yeahhhh..
avatar
adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by kamalia on Wed 24 Mar - 20:38

sapa nak tompang kan adam pei hayai wei ..
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by azamreeves on Wed 24 Mar - 20:41

?????.mabuk ke?
avatar
azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by xxx on Wed 24 Mar - 21:06

tu lah..
aku pun pelik lah ngn dorg ni...
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V17 - Nak short ride ke mane ye? (23/3/10)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum