Intro dr newbie ZZrians...SBM

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by adambikers on Thu 25 Mar - 21:24

hari jumaat bang..
bukan ari senin.. aku pon tak penah lagi gi tts ni.. Embarassed

-harap maklong-

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Thu 25 Mar - 21:27

Ok la kalo lagu tu..esok mlm eh..akan cube try test memberi alasan pd menteri kementerian wanita dan asas tani utk hadir..tp takleh sampai lewat mlm sbb ade kene duty nightwatch neighbouhood mlm sok.

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by qamrulez on Thu 25 Mar - 21:37

takper....duty nightwatch kat shah alam pown ok gak......
lagi satu alasan yang bernas untuk diberi pada semua kementrian...hahahaha

bro adam,cam tak caye je tak pnah g tt....kalu tak prnah,cmner leh nampak helmet trojan tu dalam gamba facebook ngah sedap layan corner ngan zzrian yang len???ade jugak yang dah nak cecah lutot maa....hahahaha...jawab2..... Question

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by Sponsored content Today at 11:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum