Intro dr newbie ZZrians...SBM

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Sat 20 Mar - 1:06

nama : niezwan (ni_juan82/wan)
lokasi : Pantai dalam / wangsa Maju K.L
ride : ZZR250 '94
No phone : 017-3967274
dapt tahu : dr forum SBM - > zzrians
harapan : dapat mendekat kan diri ngan otai2 dan kawan2 yg baru dlm permainan moto berkuasa tinggi nih ..dan nak jd sebahagian dr ZZrians..
kenalan dr ZZrians : Bro shamzx11, Bro Riezman, Bro Akira...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by Raziskov on Sat 20 Mar - 3:19

Wellkome nie_juan..
Jangan malu2 lepak kat sini..buat macam rumah sendiri...
kita semua sama..tak kisah anda datang dari mana sekali pun..ape yg penting kita punya minat yg sama iaitu "motor"... Very Happy
Jom join borak kat thread borak tu..dan kalau ade masa datang la TTS kat Shah Alam tu utk lebih mengenali antara satu sama lain..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by furqaan on Sat 20 Mar - 10:08

Welcome nie_juan ... nie ada bau2 kambing dgn Don Juan ka .. ramai kasanova kat sini... moh kita gi siyem ujung bulan nie... Jimf tok ketuanyer ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Mon 22 Mar - 19:09

tenkiu2...siyem...erm...machine belom mengizinkan....bro shamzx lom bagi pelepasan ...hehhe....insyaAllah bile moto betol2 dah sihat walafiat...leh la join konvoi jauh2...satu lagi lesen dr jabatan perpaduan wanita blom confirm lagi...lom 3 bulan pakai zzr nih...eheh..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by adambikers on Mon 22 Mar - 21:59

selamat dtg ni-juan..
saya pon baru je pakai moto ni.. jom sama2 blaja dari otai2 kat sini.. sume terlebih mesra dah terlebih lemak Very Happy

p/s: nama saya adam, selamat berkenalan Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by furqaan on Mon 22 Mar - 22:05

Haiii Adam ... jgn memalu ... sumer kat sini gay ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by adambikers on Mon 22 Mar - 22:15

abg fur dah ada bf? Embarassed

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by mat zzr on Tue 23 Mar - 9:08

ni_juan82 wrote:nama : niezwan (ni_juan82/wan)
lokasi : Pantai dalam / wangsa Maju K.L
ride : ZZR250 '94
No phone : 017-3967274
dapt tahu : dr forum SBM - > zzrians
harapan : dapat mendekat kan diri ngan otai2 dan kawan2 yg baru dlm permainan moto berkuasa tinggi nih ..dan nak jd sebahagian dr ZZrians..
kenalan dr ZZrians : Bro shamzx11, Bro Riezman, Bro Akira...

salam perkenalan juan82,

kat mana kenal dgn bro Riezman...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by jimf on Tue 23 Mar - 9:49

salam don juan... dan selamat datang..
saya pun baru berkecimpung dlm zzr ni...tgh cari zzr2 yg sesuai dgn ride saya...iaitu slow dan santai... harap otai2 sini dpt juga membantu...

famous tul br o riezman tu...tp cari nickname tu xde lak kat sini...
moga ketemu satu hari nti...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by mat zzr on Tue 23 Mar - 9:54

jimf wrote:salam don juan... dan selamat datang..
saya pun baru berkecimpung dlm zzr ni...tgh cari zzr2 yg sesuai dgn ride saya...iaitu slow dan santai... harap otai2 sini dpt juga membantu...

famous tul br o riezman tu...tp cari nickname tu xde lak kat sini...
moga ketemu satu hari nti...

sama lah kita jimF...aku pun nak tau sapa bro riezman.....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Tue 23 Mar - 23:42

mat zzr wrote:
ni_juan82 wrote:nama : niezwan (ni_juan82/wan)
lokasi : Pantai dalam / wangsa Maju K.L
ride : ZZR250 '94
No phone : 017-3967274
dapt tahu : dr forum SBM - > zzrians
harapan : dapat mendekat kan diri ngan otai2 dan kawan2 yg baru dlm permainan moto berkuasa tinggi nih ..dan nak jd sebahagian dr ZZrians..
kenalan dr ZZrians : Bro shamzx11, Bro Riezman, Bro Akira...

salam perkenalan juan82,

kat mana kenal dgn bro Riezman...?

alamak...ade problem ke bro...ke silap spell name dier...jumpe kat rumah shamzx11....kebetulan die hantar moto lame die ke situ...

berkenalan tanye name je...tak tanye lak cemane spell nye...sori la kalo silap spell...

Adam: dok mane....saya dok pantai dlm keje di wangsa maju...kalo ade jumpe zzr merah putih corat-coret sendiri design punya dengan sport rim depan kelabu belakang rim18" putih honk2 la...ade mase leh call utk tt pasangan gay senyap2...atau mmg bercadang nak p TTS tiap senin kat shah alam tu...tapi mase selalu tak mengizinkan...jahat tol "mase" nih ..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by furqaan on Tue 23 Mar - 23:59

Memang silap la bro skarang mamat tue guna nama lain Mat top zzzzzr................ What a Face

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Wed 24 Mar - 0:43

furqaan wrote:Memang silap la bro skarang mamat tue guna nama lain Mat top zzzzzr................ What a Face


ooo...patut la....sorry le bro mat top zzr...tu ari kenal dier bawak moto lain ...dlm avatar tu tunjuk moto lain ..ooo yeee...tu machine baru ye bang yg dah upgred...600cc...comel la ....(moto tu yer)..

sori bro...tak perasan...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 9:07

ni_juan82 wrote:
furqaan wrote:Memang silap la bro skarang mamat tue guna nama lain Mat top zzzzzr................ What a Face


ooo...patut la....sorry le bro mat top zzr...tu ari kenal dier bawak moto lain ...dlm avatar tu tunjuk moto lain ..ooo yeee...tu machine baru ye bang yg dah upgred...600cc...comel la ....(moto tu yer)..

sori bro...tak perasan...

itu motor 500 bukan 600...nak cari 600 susah oooo...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by mat zzr on Wed 24 Mar - 9:09

ni_juan82 wrote:
mat zzr wrote:
ni_juan82 wrote:nama : niezwan (ni_juan82/wan)
lokasi : Pantai dalam / wangsa Maju K.L
ride : ZZR250 '94
No phone : 017-3967274
dapt tahu : dr forum SBM - > zzrians
harapan : dapat mendekat kan diri ngan otai2 dan kawan2 yg baru dlm permainan moto berkuasa tinggi nih ..dan nak jd sebahagian dr ZZrians..
kenalan dr ZZrians : Bro shamzx11, Bro Riezman, Bro Akira...

salam perkenalan juan82,

kat mana kenal dgn bro Riezman...?

alamak...ade problem ke bro...ke silap spell name dier...jumpe kat rumah shamzx11....kebetulan die hantar moto lame die ke situ...

berkenalan tanye name je...tak tanye lak cemane spell nye...sori la kalo silap spell...

Adam: dok mane....saya dok pantai dlm keje di wangsa maju...kalo ade jumpe zzr merah putih corat-coret sendiri design punya dengan sport rim depan kelabu belakang rim18" putih honk2 la...ade mase leh call utk tt pasangan gay senyap2...atau mmg bercadang nak p TTS tiap senin kat shah alam tu...tapi mase selalu tak mengizinkan...jahat tol "mase" nih ..

oooo aku dah ingat bro ni...dia guna dabel disc brek kat zzr 250 dia...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Thu 25 Mar - 9:40

erm...dable disc tu dah diwariskan kat abg shamzx bagi melengkap kan project zzr superbike dier tuh...dan ini adalah pertukaran mutual antara kami...

mmg sejak dpt zzr ni nak rase pakai standard / touring bike supaya tak sakit belakang ...alhamdulillah jumpe right person yg nak pakai double disk tu dan handle superbike tu...heheh...

moto bro yg kate nak bg adik tu dah siap ke..?

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by qamrulez on Thu 25 Mar - 16:51

ni_juan82 wrote:erm...dable disc tu dah diwariskan kat abg shamzx bagi melengkap kan project zzr superbike dier tuh...dan ini adalah pertukaran mutual antara kami...

mmg sejak dpt zzr ni nak rase pakai standard / touring bike supaya tak sakit belakang ...alhamdulillah jumpe right person yg nak pakai double disk tu dan handle superbike tu...heheh...

moto bro yg kate nak bg adik tu dah siap ke..?

waaaahhhh....twin disc.....hmmmm....mnarik ni.....
teringin gak nak try....untong2,orang da ingat zzr500...hahahaha
berapa kos semua ek?bolehla kumpol duit ni..pastu anta fiber kat bro sham.....
xpown,biler boleh trade???hahaha...gurau je...jgn marah....

p/s:janganla parking kat belakang kedai goreng pisang,kedai runcit kak bedah or mall(klu nak gak,ttop ngan kain selimot or kain pelikat)....kang taw2 sy datang amek pkai lori....tujuan nk disc and rim je asalnya...hahahaha....pown gurau gak...jgn amek ati taw bro.... bounce Twisted Evil lol!

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Thu 25 Mar - 17:34

Qamrulez: nasib baik dabel disc tu dah trade ngan abg shamxz..kalo nak kene ushar die la gamaknye.tp kerja2 fiber bro shamzx mmg baeik punya..cume kene sabar menunggu je..

Dabel disk tu beli moto terus dpt sbb owner dah mmg pakai dabel disk tu, dier x cabut sbb brg standard die x de..dah lupe letak mane..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by Apai on Thu 25 Mar - 18:44

Wellcome bro ni_juan82....saya pun baru gak!.....Sejak saya bergaul dgn ZZrianz nie baru rase ade sosial life. Derang sume mmg best!...Ramai yg tak dpt jadi Raja Lawak melawak kat porem nie atau pun kat TTS...mmg terhibur bro! Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Thu 25 Mar - 19:13

InsyaAllah mmg tunggu senin depan ni..harap dpt p TTS...kat mane tu Restoran D.E..kan...kan.harap dpt jumpe ZZrianz.

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by qamrulez on Thu 25 Mar - 19:56

ni_juan82 wrote:InsyaAllah mmg tunggu senin depan ni..harap dpt p TTS...kat mane tu Restoran D.E..kan...kan.harap dpt jumpe ZZrianz.

TT bknke jumaat malam sabtu kat DE tu???ke da tuka?tak taw la plak....tak saba tunggu moto siap nak pegi sane...hehehe
juan,ko dudok mane?boleh la sekali gerak kang kalau nak pegi tt...kang datang sorang-sorang,dibuatnye otai2 tu pandang semacam kat saner,mau patah balik kang...lari!!!hahahaha...muke semua garang2...jangan marah otai2 sume....kuikuikui What a Face

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Thu 25 Mar - 20:00

Jumaat mlm tu bukan SBM nye TTS ke je? ZZrianz ari senin kan..harap2 otai2 dpt ngk ni dan betolkan kami yg tak pasti ni..

Aku dok pantai dlm..kat kondo rakyat..kalo tu bleh la set RV memane sblom p TT tu.

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by qamrulez on Thu 25 Mar - 20:54

alamak...jaoh la plak....takpe...leh jumpe kat shell dpan poli shah alam.....lalu situ gak kalu nak g DE tu kn...?

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by ni_juan82 on Thu 25 Mar - 21:06

Ye kot..aku pun tak bape tahu mane restoran d.e ni..tapi nak kene konfem ni bile TTS weekly ni

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by qamrulez on Thu 25 Mar - 21:19

hmmmmm....aku rase kompom jumaat malam sabtu....seperti yg tertera dalam thread and facebook zzrianz....cube try check...aku pon nak check balik....takot2 salah bagi info,naya aku kena piot telinga....hahahaha

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Intro dr newbie ZZrians...SBM

Post by Sponsored content Today at 7:06


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum