BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by jimf on Wed 17 Mar - 16:01

Raziskov wrote:helemekk...aku ke yg terADD awek tu jimf...hahaha...
skrg ni aku tengah ngejas awek israel..mau ka?

sekian

ter ke saja?? kang kena lepuk kat tmpt tusyen nti kekekeke
awek israel? sejak bila ko beralih pandang ke timur tengah ni...
takmo laa bro...takut ooo...nti habis spender aku pun dia siasat beli kat mana kekee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by fie on Wed 17 Mar - 16:04

israel mari.....
dasat la ngah..

YB ader awek lebih tak..???

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by mat zzr on Wed 17 Mar - 16:11

salam forem slow..

lepas balik keje aku nak ke teluk pang5...ikut kesas hiway...kalau aku tak ikut jalan motor orait ke?.....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 16:12

sape2 nak add awek2 ni..silakan...

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by jimf on Wed 17 Mar - 16:12

fie....mana ada lebih... kalu nak anak patung second ada laa...mau??

matzzr...ko buat pe gi sana? cari barang laverda kaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 16:14

mat zzr wrote:salam forem slow..

lepas balik keje aku nak ke teluk pang5...ikut kesas hiway...kalau aku tak ikut jalan motor orait ke?.....

takyah ikut jalan motor..lambat sampai la Tuan manager..
lalu jalan kete jer..kalau sampai tol..amik tol yg tepi sekali utk memecut kelajuan cahaya..
ikhlas dari saya pengguna heway kesas hari2...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by mat zzr on Wed 17 Mar - 16:19

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:salam forem slow..

lepas balik keje aku nak ke teluk pang5...ikut kesas hiway...kalau aku tak ikut jalan motor orait ke?.....

takyah ikut jalan motor..lambat sampai la Tuan manager..
lalu jalan kete jer..kalau sampai tol..amik tol yg tepi sekali utk memecut kelajuan cahaya..
ikhlas dari saya pengguna heway kesas hari2...

sekian

ajis balik ni konvoi lah...aku tak biasa ikut kesas ni...jam 5.40 kat fucking parking...lambat tinggai...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by mat zzr on Wed 17 Mar - 16:20

jimf wrote:fie....mana ada lebih... kalu nak anak patung second ada laa...mau??

matzzr...ko buat pe gi sana? cari barang laverda kaa

aku pi sana nak cari binatang mentarang...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 16:22

mat zzr wrote:

ajis balik ni konvoi lah...aku tak biasa ikut kesas ni...jam 5.40 kat fucking parking...lambat tinggai...

pkl 6 boleh?
ade awek MEMS mintak tolong bukakan tayar kete dia pancit la..tak sampai hati aku nak tinggalkan setelah sedut madunyer...ngeh..ngeh...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by mat zzr on Wed 17 Mar - 16:25

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

ajis balik ni konvoi lah...aku tak biasa ikut kesas ni...jam 5.40 kat fucking parking...lambat tinggai...

pkl 6 boleh?
ade awek MEMS mintak tolong bukakan tayar kete dia pancit la..tak sampai hati aku nak tinggalkan setelah sedut madunyer...ngeh..ngeh...Very Happy

sekian

aweks MEMs?...aku tolong boleh tak?...kat parking area motor aku ke?....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by fie on Wed 17 Mar - 16:30

anak patung ngah ajiz tgh offer jualan murah sekarang....

hehehehe...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 16:33

mat zzr wrote:

aweks MEMs?...aku tolong boleh tak?...kat parking area motor aku ke?....

a'ah..awek MEMs yg dah dah jadik bini org..pastu anak dah 3...hahahaha... Razz Razz
ko carik aku kat parking bangunan MEMs lepas pkl 5:30 nnt..
mcm ni keje tukang kebun..kete org pancit pun tukang kebun ke bukakkan.... Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
harap2 bayarannyer lumayan laaaa nnt...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by jimf on Wed 17 Mar - 16:34

mat zzr wrote:ajis balik ni konvoi lah...aku tak biasa ikut kesas ni...jam 5.40 kat fucking parking...lambat tinggai...

sejak upgrade ni dah pandai sebut "lambat tinggal"....tak goyang langsung...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by fie on Wed 17 Mar - 16:34

boleh saya bantu ngah...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by jimf on Wed 17 Mar - 16:37

Raziskov wrote:pkl 6 boleh?
ade awek MEMS mintak tolong bukakan tayar kete dia pancit la..tak sampai hati aku nak tinggalkan setelah sedut madunyer...ngeh..ngeh...Very Happy

sekian

alaaaa ngah...usah rasa bersalah laaa..
sotong hidup pun ko sedut selambar ajeee...
ni kan pulak sedut madu... bukan susah pun... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 16:39

jimf wrote:
mat zzr wrote:ajis balik ni konvoi lah...aku tak biasa ikut kesas ni...jam 5.40 kat fucking parking...lambat tinggai...

sejak upgrade ni dah pandai sebut "lambat tinggal"....tak goyang langsung...

hehheehe...
500 tu boleh pegi 265.80km/j bro..tu pun baru suku throttle..
mana nak goyang...aku redha kalau kena tinggal ngan manager aku ni...
tapi jangan salahkan aku bila tinggalkan dia kat tol kesas nnt...huarghh..harr...har... Twisted Evil

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by jimf on Wed 17 Mar - 16:47

Raziskov wrote:hehheehe...
500 tu boleh pegi 265.80km/j bro..tu pun baru suku throttle..
mana nak goyang...aku redha kalau kena tinggal ngan manager aku ni...
tapi jangan salahkan aku bila tinggalkan dia kat tol kesas nnt...huarghh..harr...har... Twisted Evil

sekian

haaa?? ko pasti ke bole kitai dia kat tol kesas??
oooo...aku tau... ko takyah tunduk pun lepaskan...
kalu dia tak tunduk sure langgar palang... Razz Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 16:50

fie wrote:boleh saya bantu ngah...

ramai pulak nak bantu ni..
teringat iklan petronas.."meh pakcik citer pasal bantu membantu ni".... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by mat zzr on Wed 17 Mar - 16:50

Raziskov wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:ajis balik ni konvoi lah...aku tak biasa ikut kesas ni...jam 5.40 kat fucking parking...lambat tinggai...

sejak upgrade ni dah pandai sebut "lambat tinggal"....tak goyang langsung...

hehheehe...
500 tu boleh pegi 265.80km/j bro..tu pun baru suku throttle..
mana nak goyang...aku redha kalau kena tinggal ngan manager aku ni...
tapi jangan salahkan aku bila tinggalkan dia kat tol kesas nnt...huarghh..harr...har... Twisted Evil sekian

palang kat tol tu lepas tak kat motor aku?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by mat zzr on Wed 17 Mar - 16:54

jimf wrote:
Raziskov wrote:hehheehe...
500 tu boleh pegi 265.80km/j bro..tu pun baru suku throttle..
mana nak goyang...aku redha kalau kena tinggal ngan manager aku ni...
tapi jangan salahkan aku bila tinggalkan dia kat tol kesas nnt...huarghh..harr...har... Twisted Evil

sekian

haaa?? ko pasti ke bole kitai dia kat tol kesas??
oooo...aku tau... ko takyah tunduk pun lepaskan...
kalu dia tak tunduk sure langgar palang... Razz Razz


siyes lah...lepas tak motor aku ni...nanti nak kena rives bikin malu jer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 16:56

mat zzr wrote:

palang kat tol tu lepas tak kat motor aku?...

tak boleh lepas la tuan manager..
masa lalu palang tu tuan manager..kena baringkan 45 darjah motor tu..kira macam tgh amik korner la..just utk elakkan kena palang jer... Very Happy Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by ariff908 on Wed 17 Mar - 17:05

sapa punya angkat tangan...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by jimf on Wed 17 Mar - 17:07

mat zzr wrote:siyes lah...lepas tak motor aku ni...nanti nak kena rives bikin malu jer...

tak cukup ke jadi U-turn man...nk jadi Rivesman pulak..... Razz Razz
ko henyut 200kmj smpi tol masuk jalan moto...kompom ajis xleh kejar...hehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Raziskov on Wed 17 Mar - 17:13

ariff908 wrote:sapa punya angkat tangan...

[You must be registered and logged in to see this link.]

mmg kompom la owner motor ni angkat z750... Very Happy Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by jimf on Wed 17 Mar - 17:23

Raziskov wrote:
ariff908 wrote:sapa punya angkat tangan...

[You must be registered and logged in to see this link.]

mmg kompom la owner motor ni angkat z750... Very Happy Very Happy

sekian

tahniah manroti pasal dah upgrade z750...bertambah laa warna-warni zzrianz skrang...

ajis, tok misai....kita takyah upgrade laa...
pinjam moto member pun dah ok... Cool

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V16 - Jom ke Rawang kenduri arwah.. (15/3/10)

Post by Sponsored content Today at 16:14


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum