Salam pada kawan baru

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by Amm on Thu 1 Dec - 10:21

Hai Ziar....Saya Farah Natasya,satunua awek kat cni...umur 21 tahun....belajar kat Kolej Segi....
Saya seronok join abang2 dan angkel kat sini....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by ManCaL on Thu 1 Dec - 10:32

Salam Hi Ziar slmt bknln ye nama saya Michael tapi geng2 kat sini panggil saya mancal..umo pun baru 25taun..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by mat zzr on Thu 1 Dec - 18:50

Amm wrote:Hai Ziar....Saya Parah Natasya,satuanua awek kat cni...umur 21 tahun....belajar kat Kolej Seligi....Saya seronok join abang2 dan angkel kat sini....

hai parah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by adambikers on Thu 1 Dec - 20:25

kudud wrote:
ziziar250 wrote:salam semuaa... saya org baru kt sini.... harap2 boleh tunjuk ajar... saya taktau pasal moto ni... tapi saya minat...

wslm ziar250, jgn takut, ape yg penting ialah bertanya, kat sini suma baik2 belaka, kalo nak segala ilmu, en.ADAMBIKERS kita sorg saje pun blh tunjuk kn semua, ape jenis skali pun, dia mmg pakar wlaupun dia muda lagi..

sy kudud, adik kpd kudid, kami adik beradik yg xde pertalian darah, cuma adik beradik jer.. Wink

apo hal plak petik nama aku ni? haaaiissshhhhh Mad

apa2 pon selamat berkenalan incik zie zie R, saya adam Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by jimf on Thu 1 Dec - 21:58

salam perkenalan...
saya jimf... tp kekdang budak2 ni panggil saya jef.. musykil tul saya..
tau laa saya bdak baru sini, suka2 depa bulil saya...
tp yg paling best kat sini xtvt skodeng.. pasal tu saya join gak dgn geng2 bangko ni walaupun saya muda remaja cam natasha... flower

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by Amm on Thu 1 Dec - 21:59

dah boleh spammm ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by mat zzr on Thu 1 Dec - 22:04

tak bleh...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by Amm on Thu 1 Dec - 22:05

boleh la...abang mat zzr encem..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by mat zzr on Thu 1 Dec - 22:12

Amm wrote:boleh la...abang mat zzr encem..

OK...boleh...go ahead...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by Wan@Blakepare on Sun 11 Dec - 14:33

member baru xder so time to spam la

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by jipjo71 on Mon 12 Dec - 18:49

wan, bukan ko ke member baru dlm kategori 600cc.....so sila perkenalkan diri...hehehe

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by mat zzr on Mon 12 Dec - 23:24

blakepare dgn 400c pun dah laju...inikan pula 600cc....berdesup yeop...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by ManCaL on Tue 13 Dec - 12:45

no komen..mmg laju mamat ni..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by jimf on Tue 13 Dec - 13:53

mm dgn mamat ni siang2 lagi den angkat tangan surrender...
teringat lai dio kitai eden berkali2 maso ride tganu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by ManCaL on Tue 13 Dec - 15:38

tiap kali VTEC dia bukak siap la korang makan bau asap je..huhu

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by cak_onn on Thu 21 Feb - 1:39

As Salam teman tumpang lalu dah lama teman tak lalu jln ni sampai sesat2...cari password hehheheh...

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by jimf on Thu 21 Feb - 9:57

cak_onn wrote:As Salam teman tumpang lalu dah lama teman tak lalu jln ni sampai sesat2...cari password hehheheh...

salam...ye ke tu? keee lama berendam kt jakuzzi concorde shah alam...
pot.. kasi up SOPP pada geng baru ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by ziex69 on Thu 21 Feb - 10:16

jimf wrote:pot.. kasi up SOPP pada geng baru ni... Very Happy

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari cak_onn cheers cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by ariff908 on Thu 21 Feb - 10:53

As salam..teman pun lama x masuk..dah expired ke keahlian ni?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by ManCaL on Fri 22 Feb - 11:07

ariff908 wrote:As salam..teman pun lama x masuk..dah expired ke keahlian ni?

biar keahlian expired jgn tuannye expired sekali sudah ye Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by jani on Fri 22 Feb - 12:37

ManCaL wrote:
ariff908 wrote:As salam..teman pun lama x masuk..dah expired ke keahlian ni?

biar keahlian expired jgn tuannye expired sekali sudah ye Laughing

ni merujuk kepada tuan tanah ke....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by jimf on Fri 22 Feb - 18:35

kasi SOPP kat mancal sekali...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by KapLagend on Thu 21 Mar - 11:39

sy member baru gk kt sni...ddk ledang, johor... fb: Leng Chai ... tel 0137762119... slm perkenalan... mane2 yg d0k jhr 2 lh la r0ger2 kwn...

KapLagend

Posts : 2
Join date : 18/02/2013
Age : 30
Location : gerisik, ledang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by adambikers on Fri 22 Mar - 16:52

SawadiKAP kaplegend.. Lu mmg legend!

Pot! SOP satu kalik!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by ziex69 on Fri 22 Mar - 16:56

adambikers wrote:
Pot! SOP satu kalik!!

Baik bosss....

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari kaplegend cheers cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam pada kawan baru

Post by Sponsored content Today at 17:37


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum