BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Tue 9 Mar - 12:51

kamalia wrote:bukan takde org chelan,
cuma i ni, masih dara tau... malu i..!!

Kamal...dirang kat sano mmg nak cari benih yg masih x tercemar...kata dirang vitamin awet mudo yg paling mujarab ttpi perlu disuntik ngan jarum yg x tercemar gak...he..he..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Tue 9 Mar - 12:53

Apai wrote:
farislan wrote:Hampesss tulll..baru nak masuk citer bab stim skit...smua org dah x ada...

Derang sume dah stim....g masuk tolet! Razz

Apai...ape klas masuk sorang ajo...baek poie Solaris bleh masuk secara berpasangan...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by nik7719 on Tue 9 Mar - 12:55

salam tghari zzrianz..
tumpang lalu..

GB mana?

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Adik Kecil on Tue 9 Mar - 12:59

lalu lah

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Apai on Tue 9 Mar - 13:05

nik7719 wrote:salam tghari zzrianz..
tumpang lalu..

GB mana?

Cuba Laughing tanyer kat Kaunter Pertanyaan!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by nik7719 on Tue 9 Mar - 13:06

Adik Kecil wrote:lalu lah

time kasih adik Kecil..

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by fie on Tue 9 Mar - 13:11

jefnoka1 wrote:doc fie...
2 hari lopeh den poie klinik sbb batok laaa... pehtu check blood preesure 120/82... kira perfect la tu... soklan den:
1. adokah dgn BP camtu bermaksud paras cholestrol tak berbahayo?
2. den bukan kaki bersenam... adokah kalo den menten cara skrg BP akan tetap ok? sbb ado yang cakap, kalo kito slalu bersenam, bilo beronti nanti mmg akan tangkap kesihatan...

itulah soklan den cik siti wan kembang....

teruna suci.

teruna suci..
jawapan>
1) tekanan darah normal 100-140 utk systolic dan 60-90 utk diastolic..
so tekanan darah teruna suci masih didalam kadar yang normal...contoh 100/60 - 140/90
tekanan darah tidak menentukan paras cholestrol dalam darah.. utk paras yg tepat sila lakukan permeriksaan ujian darah seperti FSL (fasting serum lipid) dan sampingan seperti RP,LFT,FBS,HBA1C utk pemeriksaan lengkap..
2)senaman atau aktiviti aktif 30 minit setiap satu sesi juga boleh dikira sebagai senaman..

sekian harap maklong..
segala kemuskilan boleh lah menghubungi saya .
terima kasih..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Tue 9 Mar - 13:33

Dear Dr Fie,

Ada apa apa kaedah yg boleh digunakan untuk menghilangkan perut boroi yg sedang melanda warga zzrianz sekarang ini....kejadian boroi ini berlaku disebabkan wabak "tak berapa selera nak makan"...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by fie on Tue 9 Mar - 13:38

mat zzr wrote:Dear Dr Fie,

Ada apa apa kaedah yg boleh digunakan untuk menghilangkan perut boroi yg sedang melanda warga zzrianz sekarang ini....kejadian boroi ini berlaku disebabkan wabak "tak berapa selera nak makan"...

huhu mr riezman ....
kadar keboroian warga zzrianz masih ditahap yg xmembimbangkan ...
ia juga merupa kan trademark bagi warga zzrianz serta tiada kaedah yang spesifik utk menghilangkan nya...

p/s : terlebih makan kot??? huhuhuu...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Dinz on Tue 9 Mar - 15:00

Doc Gigi Fie,

Kat tempat hang , tak dak ka ubat kurangkan berat dan keboroian . Kesian aku tengok si Ajis. Makan tak hinggat... Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Tue 9 Mar - 15:08

Dinz wrote:Doc Gigi Fie,

Kat tempat hang , tak dak ka ubat kurangkan berat dan keboroian . Kesian aku tengok si Ajis. Makan tak hinggat... Very Happy

pakai mesin sedut lemak kat perut boleh ke?...selamat ke?

bukan makan tak hingat...makan tak ada selera...(tapi 4 kali tambah)...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by eddy 250 on Tue 9 Mar - 15:27

salamboroi...

huh nasib baik aku lom boroi...

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Tue 9 Mar - 15:28

fie wrote:
mat zzr wrote:Dear Dr Fie,

Ada apa apa kaedah yg boleh digunakan untuk menghilangkan perut boroi yg sedang melanda warga zzrianz sekarang ini....kejadian boroi ini berlaku disebabkan wabak "tak berapa selera nak makan"...

huhu mr riezman ....
kadar keboroian warga zzrianz masih ditahap yg xmembimbangkan ...
ia juga merupa kan trademark bagi warga zzrianz serta tiada kaedah yang spesifik utk menghilangkan nya...

p/s : terlebih makan kot??? huhuhuu...

Sepatutnya seorg lelaki yg berperut boroi berbangga kerana keboroian itu adalah salah satu lambang seorg lelaki yg berada di kemuncak kejayaan. Kalu dilihat secara fizikal mana ada lelaki miskin yg perut boroi. Wlu pun begitu x smua lelaki yg perut borroi tu kaya.

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 9 Mar - 15:43

farislan wrote:



Sepatutnya seorg lelaki yg berperut boroi berbangga kerana keboroian itu adalah salah satu lambang seorg lelaki yg berada di kemuncak kejayaan. Kalu dilihat secara fizikal mana ada lelaki miskin yg perut boroi. Wlu pun begitu x smua lelaki yg perut borroi tu kaya.


WAKAKAKAKAAAAAAAAAAA........I LIKEEEEE What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by kamalia on Tue 9 Mar - 15:56

tak semua lelaki kurus tu tak kaya
nasib baik aku tak kurus

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Tue 9 Mar - 16:02

kamalia wrote:tak semua lelaki kurus tu tak kaya
nasib baik aku tak kurus

Kamal...botul3...nasib baek saiz den pun sodang2 sajo cumo masalahnyo dada den ajo leper skit dari porut den..he..he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by fie on Tue 9 Mar - 16:25

dada yg tough tu dh turun ke perut sebenarnya...

p/s: i pun tough tang perut gak...kuikuikuikheheh

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 9 Mar - 16:31

yang boroi2 tu jugak la yang dah hupgred.....(kamal x masuk list k.....)
nak boroi gak lah cenggini....

What a Face What a Face clown

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Adik Kecil on Tue 9 Mar - 16:36

farislan wrote:
fie wrote:
mat zzr wrote:Dear Dr Fie,

Ada apa apa kaedah yg boleh digunakan untuk menghilangkan perut boroi yg sedang melanda warga zzrianz sekarang ini....kejadian boroi ini berlaku disebabkan wabak "tak berapa selera nak makan"...

huhu mr riezman ....
kadar keboroian warga zzrianz masih ditahap yg xmembimbangkan ...
ia juga merupa kan trademark bagi warga zzrianz serta tiada kaedah yang spesifik utk menghilangkan nya...

p/s : terlebih makan kot??? huhuhuu...

Sepatutnya seorg lelaki yg berperut boroi berbangga kerana keboroian itu adalah salah satu lambang seorg lelaki yg berada di kemuncak kejayaan. Kalu dilihat secara fizikal mana ada lelaki miskin yg perut boroi. Wlu pun begitu x smua lelaki yg perut borroi tu kaya.


mi mi mi auu mi pau pon tauuuu..... Very Happy

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Dinz on Tue 9 Mar - 16:38

Pasal tu agaknya aku tak hupgred lagi. Belum nak berapa boroi lagi Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by fie on Tue 9 Mar - 17:10

ader soalan sikit...sayer ni xpandai soal eletrical nie...
ader sape2 tau tak kalau cable water heater tu baypass kat satu switch yg berlainan yg sedang digunakan contohnya peti ais, boleh tak menyebabkan switch breaker atau suis on/off water heater selalu terbakar/ overload...
minta bantuan sesiapa yg pandai beri komen ye...

sekian terima kasih..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Tue 9 Mar - 17:54

fie wrote:dada yg tough tu dh turun ke perut sebenarnya...

p/s: i pun tough tang perut gak...kuikuikuikheheh

Doc Fie..den sebenarnya dah bnyk kali diet..tpi pelik bukan perut yg turun sebaliknyo dada den yg semakin leper..Skang ni pun den dah tmbhkan diet laei dan semakin leper lah dada den hingga nmpk perut terkehadapan...

Laei 1 sobab nmpk perut den selalu terkehadapan sobab den ni x bnyk duit..jadi beli baju pun jenis murah..bila basuh baju tu kocut dan semakin ketat terutama kat bahagian perut...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Tue 9 Mar - 17:58

Dinz wrote:Pasal tu agaknya aku tak hupgred lagi. Belum nak berapa boroi lagi Very Happy

Pak Din..x payah nak menambahkan keboroian perut laei..memadai kacuk kan sajo perut tu mcm ZZR 250 dikacukkan menjadi ZX6...he..he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by ariff908 on Wed 10 Mar - 0:14

Dinz wrote:Pasal tu agaknya aku tak hupgred lagi. Belum nak berapa boroi lagi Very Happy

sama la kita pak dinz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 8:55

salam pagi nan boroi...

pak dinz mmg belum boroi...sama cam aku lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum