BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 20:26

aku siap tolak lagik pelawaan terjah bikerz utk ride ke awana besok..
sekali bebudak ni tak nak ikut la plak..

p/s: sambung nangis lagi Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by don-zx2 on Sat 13 Mar - 20:30

dam,

unos ngan aku ikut..ko jadi g kan?
kitorang tak penah panjat awana nih.. geek

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 20:34

tak jadi ah don, dah malas nak pegi (nangis lagi tepi pintu Sad )

p/s: don+unos, korang nak ikut sekali terjah bikerz ke? tapi dieorg ikut ulu yam..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 20:37

Adam, Org kaya Don jadik gi awana esok... aku 95% jadik join gak... jumpe kat RV shell yg ade McD tu...

alamak... jln ulu yam ke genting tu dgn ceritanye ngeri sgt... pale

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 20:41

kalau camtu ikut karak je laaa..
aku dah ckp kat geng terjah jumpa kat atas je laa..
setakat ni yg kongpong 3 org..

-orgkayo don
-unos
-adambikers

tripel x tak jadi sebab nak exam ari selasa Laughing (tergelak aku dengar alasan ni)

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by eddy 250 on Sat 13 Mar - 20:44

salam !!
huh best arrr..
p/s..Don jgn bg malu 250..safe ride sume!!!..

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 20:48

perghhh tok guru diamond dah bagi amaran pertama tu.. gile ah..
tapi aku nak ingatkan, besok aku gi makan angin je ni.. sapa nak laju tolong tunggu aku kat depan..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by don-zx2 on Sat 13 Mar - 20:50

terjahbikers!..fuhh, geng2 litre bikes tuu.. Shocked

kojap g, kojap kensel, pehtu g..ko biar betol dam scratch

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 20:51

adam ko nak gi makan angin... aku ni sebenanye kalau boleh nak gi naik bas genting jer... beli tiket kat LRT tmn melati (gombak) heheheheh

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 20:54

tu laaa, tgh pk2 lagi ni.. nak naik ke tak nak, tak nak ke nak...
patut aku naik ke tak ekk...

aiyakkk!!!...
inner suit tak basuh lagi.. arghhh... basuh dulu kejap!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by don-zx2 on Sat 13 Mar - 20:57

wokehh...papehal updet, kitorang ngikut je(maklumlah tak tau jalan kekekek...) cheers

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 21:00

aku pun baru jer lepas gam boot.... esok kalau aku cek tapak boot tu tak lekat gak... pakai kasut biasa jer lah....

aku tak ade suit oiiii.... aku follow dari jauh jer lah

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 21:02

Calling2 redzman.... esok jom jain aku geng last men gi awana

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 21:07

new updated..
yg akan join kita :-

-group bunga raya 2 org (alin + ninie) kips + cb4
-group sudip dan garpu sorang (geng2 chef ni) er6
-fairuz 954
-hafiz r1
-wan zx636
-linda harley sportster

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by furqaan on Sat 13 Mar - 21:21

adambikers wrote:new updated..
yg akan join kita :-

-group bunga raya 2 org (alin + ninie) kips + cb4
-group sudip dan garpu sorang (geng2 chef ni) er6
-fairuz 954
-hafiz r1
-wan zx636
-linda harley sportster


nengok dari list macam rombongan kak kiah nak gi bukit kayu itam jer ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by furqaan on Sat 13 Mar - 21:24

bawak elok2 yunos ... teman tak caya kat mamat yg naik Dafi tue ..kata santai ... maksudnyer bantai

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 21:31

minggu lepas aku ride sekali ngan apai..
korang tanya la die camne aku ride minggu lepas tu..
haa.. orgkayo pon ada minggu lepas.. tanya dia brapa minit dia tunggu aku kat tol tu.. huhu

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 21:34

furqaan wrote:bawak elok2 yunos ... teman tak caya kat mamat yg naik Dafi tue ..kata santai ... maksudnyer bantai


itu lah pasal..... esok aku 1st rv kat petronas tesco ampang... 750 to 800 pg

1. Unos
2. Org Kaya Don
3. MatZZR

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 21:37

jumpa di shell mcd sebelum tol gombak ekk yu-nos..
gile nih, sume geng moto bagak pale

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 21:42

geng motor bagak jer... tapi bawak kat highway.. RXZ pun potong aku.....
cilakak tul mamat RXZ tu.... dah potong tu siap jeling2 kat aku....

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by don-zx2 on Sat 13 Mar - 22:07

mcm kita dua je dam geng tupaioh.. Sad

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by furqaan on Sat 13 Mar - 22:28

don-zx2 wrote:mcm kita dua je dam geng tupaioh.. Sad

Ayat beli jiwa nih...moga selamat la setengah kilo tue nanti ... Don nko memey laju ..ari tue turun ..naik kat kemeren teman hanya mmpu nampak macm satu titik dari jauh..laju giloss

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by qiss on Sat 13 Mar - 22:39

UnoS wrote:geng motor bagak jer... tapi bawak kat highway.. RXZ pun potong aku.....
cilakak tul mamat RXZ tu.... dah potong tu siap jeling2 kat aku....

d jeling sebab dier takut bang .... takut moto jem ...piston cair...hehhehe

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Dinz on Sun 14 Mar - 1:00

En Adam, anak murid baru kau, si Apai tak ikut skali ke?

Tak kan satu hari belajar dah khatam?

Anak murid satu lagi yg baru beli boot Sidi legend seken tak join ka?

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Raziskov on Sun 14 Mar - 5:19

Ohaiyo...
apsal mata tak ngantuk lagi niiii.... drunken Sleep

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Sponsored content Today at 16:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum