BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by jefnoka1 on Fri 12 Mar - 19:24

selamat menyambut hari kelahiran cheLan...
semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sentiasa berada dlm lindunganNya dan didoakan dirahmati Allah swt senantiasa...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Guest on Fri 12 Mar - 20:04

Heppy Besday Cik Lan...moga panjang umur dan murah rezeki..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by akubikin on Fri 12 Mar - 20:35

happy birthday cikgu lan

akubikin

Posts : 100
Join date : 20/01/2010
Age : 43
Location : PBD

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 12 Mar - 22:00

salam malam...
selamat hari lahir to cik lan. semoga panjang umur dan murah rejeki

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by tok wan on Fri 12 Mar - 22:51

cik lan....
slmt hari tua... moga panjang umur n murah rejeki..

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 12:04

Selamat pagi semua.. Ke tak bangun lg sume2 nih?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Raziskov on Sat 13 Mar - 12:32

nak bangun ke tak..nak bangun ke tak... drunken Sleep

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 12:42

Selam tgh hari....

Den br bagun tido.... hari ni dan esok ade ape2 aktiviti @ short ride? dah boring lama tak join aktiviti zzrians

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 13:07

yu-nos, jommmmmmmmmmm...

besok ada short ride minum kopi janda kat awana..

rv : shell mcD sebelum tol gombak
masa : 8.30-9.00 pagi

just ride santai utk jumpa member2 satu alam permotoran dgn amik gamba kat atas sana, sila bawak kamera sbb aku takde kamera daaa

p/s: lambat tinggal!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 13:21

wah.... itu shaort ride dewata punye.... aku mana layak... tapi kalau org kaya don joint.... boleh den konsider lah

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 13:26

ni ride makan angin je la yu-nos..
orgkayo don dari itu ari lagi nak naik awana..
cuba ko tanya dia..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by eddy 250 on Sat 13 Mar - 13:29

salam awana!!!
huh hr ni lyan klawang sorang2 je seram gak.....

adam bsk x dpt join lh psl aku ada kenduri kt rawang..seriouusss dude.
lagipun td aku dh lepaskn gian kt klawang..kekek

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 13:36

dah tau dah dude..
asal aku ajak ke awana musti ko ada kenduri kawin..
tiap2 hari ada kenduri kawin, banyak tol saudara tok misai nih..

tok,
tlg paksa orgkayo don pegi awana besok, sian yu-nos takde rakan sparring kat karak nnt..
aku besok temankan tripel x, tak leh laju2 sgt sbb peformance part moto tripel x tak sampai lagi daaa

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by eddy 250 on Sat 13 Mar - 13:47

ssalam dudee!!

huhu Dam tlng jagakn Don tu...kalu dia g kau hati2 ckit psl dia nk test moto tu.. katanye piston ngan carb dia msk bsr pnye...

kalu aku ada dia segan ckit nk laju...kekek

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 13:58

itu macam kalooooo ko kena toron jugak dude..
orgkayo don tu mana nak dengar cakap aku, aku ni kan murid dia.. kang durhaka plak aku kalau duk marah2 dia..
setakat tgk2 camtu bole la, nak tegur tak brani laa... geng kerajaan langit tuh..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by eddy 250 on Sat 13 Mar - 14:04

salam lg dudee..
aku mmng nk sgt g..tp apakn daya dudee.kalu aku x de majlis kawin tu batal lhhh..
p/s...Don bsk awana adam ajak..

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 14:08

kot ye pon nak ajak orgkayo, kasi la sms satu kat dia..
teruk betul la ko ni.. haaiisshhhh Mad

p/s: kenduri kawin tu sapa pengantin nyer tok? Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Raziskov on Sat 13 Mar - 14:58

dam..
tok misai tu kan pomen tersohor kat mesia ni..
so kompom ramai saing2 dia ni...
tu pasal la tiap2 minggu ade org ajak dia kenduri kawen...
agak2nyer esok kalau2 aku terkawen ke..tok misai ni datang tak kenduri aku...ngeh..ngeh... Very Happy Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 15:01

aisehhh..
terlupa plak tok misai ni pomen tengku djan.. raja drifter kat malaysia, top 5 in da world.. kete tu AE86 tu tok misai la yg settingkan.. tapi aku dengar cite tok misai dah cuci tangan dgn kete2 ni.. tatau la kot2 tak nak cite kat aku..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 15:24

selaind ari aturcara adam ke awanan,....esok sesapa nak buat short ride.... boleh try calling den

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 16:07

UnoS wrote:selaind ari aturcara adam ke awanan,....esok sesapa nak buat short ride.... boleh try calling den

takde, ke awana je yg ada besok..
alah yu-nos, jom je la.. pekena kopi janda ngan angin sejuk awana..
tak naik bukit tinggi pon..

p/s: mentang2 dah pakai moto bagak, tak sudi dah ride ngan aku Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by UnoS on Sat 13 Mar - 17:21

bukan tak sudi .... nanti aku nyusahkan ko aje... nak kene tunggu sampai sejam baru aku sampai kat awana tu..... aku belaja ambik lap tak khatam lagi lah....

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by jimf on Sat 13 Mar - 18:14

Ajis....kalu kes "ter"kawen rhasanya mmg x sempat nk sanding...jd jgn kata tok misai...geng zzrianz pun x sempat nk dtg keke...lg pun ko kawen kt jepun...korea...or vietnam... Mana la kami mampu nk pegi...

Unos...cubo ekau calling ghimeh...dongar cito dio nk mkn ikan patin temerloh esok....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 18:56

alahhh.. sume tak sudi ride ngan aku sekang ni..
ye laaa, moto tak mercik, penuh parut perang.. rider plak dah OKU.. naik plak 250 jee.. sapa la aku dimata mereka2 yang berkuasa kuda bagak Sad

p/s: nangis tepi pintu jap, sedih sgt2 ni Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by eddy 250 on Sat 13 Mar - 20:01

salam !!
dam..kau dh abih nangis lomm..g sambung kt bilik plakkk..

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Sponsored content Today at 11:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum