BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by furqaan on Fri 12 Mar - 15:23

Rindulak kat untie Miang ... mana la kamal antau dia nie ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by kamalia on Fri 12 Mar - 15:23

eddy 250 wrote:salam sume!!
selamat hr lahir che lan....

p/s...bsk kompom ka ride g awana..??

RV kat tempat biasa ke Tok?
saya mestilah kongpom tok?




(kongpom tak gi)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by kamalia on Fri 12 Mar - 15:24

furqaan wrote:Rindulak kat untie Miang ... mana la kamal antau dia nie ...

lepak kat bilik cleaner tu.



(kat sana dia dilayan mcm raja wo.. mcm dlm citer cleopatra)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by kamalia on Fri 12 Mar - 16:38

TEST TEST!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Fri 12 Mar - 16:43

test berjaya.. over.. bzztt bzttt bzztt

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by hi-wayMAN on Fri 12 Mar - 16:54

adambikers wrote:test berjaya.. over.. bzztt bzttt bzztt

tit.....tit.....tit.....tititititittttttttttt.............tbabommmmmmm!!!!! What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by jimf on Fri 12 Mar - 16:56

Harap maaf...Jangan betulkan TV anda
Kami akan bersiaran sebentar lagi

Timakasih

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Fri 12 Mar - 16:57

A'smkom smua..
Timo kasih pada smua yg wish den dan smua kengkwn ZZRianz..sebenarnya den sendiri pun lupo ari ni bday den...he..he...

TTS mlm ni mungkin den x turun dan kalu turun pun mungkin x leh tunggu smpi lewat mlm sobab awal pagi esuk den kono balik P.Buntar utk amik giliran jago bapa den selamo 1 minggu...

Den jugo minto maap sobab x dpt hadir majlis tahlil atas alasan yg samo..


Last edited by farislan on Fri 12 Mar - 16:59; edited 1 time in total

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Fri 12 Mar - 16:58

jimf wrote:Harap maaf...Jangan betulkan TV anda
Kami akan bersiaran sebentar lagi

Timakasih

patutlah aku lah aku betulkan antenna tak mau clear jugak gambar PC aku ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Fri 12 Mar - 16:58

farislan wrote:A'smkom smua..
Timo kasih pada smua yg wish den dan smua kengkwn ZZRianz..sebenarnya den sendiri pun lupo ari ni bday den...he..he...

TTS mlm ni mungkin den x turun dan kalu turun pun mungkin x leh tunggu smpi lewat mlm sobab awal pagi esuk den kono balik P.Buntar utk amik giliran jago bapa den selamo 1 minggu...

Belum keluar hospital taiping lagi ke Che Lan?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Fri 12 Mar - 17:01

mat zzr wrote:
farislan wrote:A'smkom smua..
Timo kasih pada smua yg wish den dan smua kengkwn ZZRianz..sebenarnya den sendiri pun lupo ari ni bday den...he..he...

TTS mlm ni mungkin den x turun dan kalu turun pun mungkin x leh tunggu smpi lewat mlm sobab awal pagi esuk den kono balik P.Buntar utk amik giliran jago bapa den selamo 1 minggu...

Belum keluar hospital taiping lagi ke Che Lan?...

Dah dipindahkan ke hospital swasta di Penang sobab hospital Taiping dah abis usaha..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by hi-wayMAN on Fri 12 Mar - 17:02

farislan wrote:
mat zzr wrote:
farislan wrote:A'smkom smua..
Timo kasih pada smua yg wish den dan smua kengkwn ZZRianz..sebenarnya den sendiri pun lupo ari ni bday den...he..he...

TTS mlm ni mungkin den x turun dan kalu turun pun mungkin x leh tunggu smpi lewat mlm sobab awal pagi esuk den kono balik P.Buntar utk amik giliran jago bapa den selamo 1 minggu...

Belum keluar hospital taiping lagi ke Che Lan?...

Dah dipindahkan ke hospital swasta di Penang sobab hospital Taiping dah abis usaha..

semoga ayahanda tuan cepat sembuh............

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Fri 12 Mar - 17:13

hi-wayMAN wrote:
farislan wrote:
mat zzr wrote:
farislan wrote:A'smkom smua..
Timo kasih pada smua yg wish den dan smua kengkwn ZZRianz..sebenarnya den sendiri pun lupo ari ni bday den...he..he...

TTS mlm ni mungkin den x turun dan kalu turun pun mungkin x leh tunggu smpi lewat mlm sobab awal pagi esuk den kono balik P.Buntar utk amik giliran jago bapa den selamo 1 minggu...

Belum keluar hospital taiping lagi ke Che Lan?...

Dah dipindahkan ke hospital swasta di Penang sobab hospital Taiping dah abis usaha..

semoga ayahanda tuan cepat sembuh............

Itu le doa dan harapan den...sobab setiap minggu den terpakso balik kpg..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by fie on Fri 12 Mar - 17:16

salam ptg...sakit aper che lan...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by farislan on Fri 12 Mar - 17:22

fie wrote:salam ptg...sakit aper che lan...

Ayah den kono stroke dan dah terlantar hampir 1 bulan kat hospital. Omak den dah tuo jadi den ngan kakak den gilir2 kono jago dio..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Fri 12 Mar - 17:26

farislan wrote:
fie wrote:salam ptg...sakit aper che lan...

Ayah den kono stroke dan dah terlantar hampir 1 bulan kat hospital. Omak den dah tuo jadi den ngan kakak den gilir2 kono jago dio..

arwah ayah aku pun kena stroke jugak...cobaan utk ahli keluarga sangat tinggi...semoga che lan byk bersabar....amin..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by qiss on Fri 12 Mar - 17:35

tompang laluu...... Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by fie on Fri 12 Mar - 17:35

sabar che lan, semoga ayahda cepat sembuh...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Admin on Fri 12 Mar - 18:07

Pada rakan2 yg tengah hebat meracun en.kudud dalam thread FMEA for ZZR1100..saya dah movekan thread tu kat thread "FMEA for ZZR50"..[You must be registered and logged in to see this link.]

Harap Maklum...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Fri 12 Mar - 18:10

pehhhh..
1st time aku tgk admin buat keje Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Admin on Fri 12 Mar - 18:15

ADMIN sibuk la en.adam...
lagipun Mod Piat Telinga dah menjalankan tugas dgn baek.. Very Happy
Tabeekkkkkk......

harap maklum...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Fri 12 Mar - 18:16

baeklah cik admin..
awak ni cute la masa kita jumpa kat luar..

(puji takut kena banned) Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Admin on Fri 12 Mar - 18:38

adambikers wrote:baeklah cik admin..
awak ni cute la masa kita jumpa kat luar..

(puji takut kena banned) Razz

Sorry en.adam ..i'm not gay..
but LES... Very Happy Razz

harap maklum...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by adambikers on Fri 12 Mar - 18:56

arghhh potong tol..
baru nak tackle..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by nik7719 on Fri 12 Mar - 18:58

salam petang dr Tampin..tumpang ye...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Sponsored content Today at 4:21


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum