BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by kamalia on Wed 10 Mar - 12:19

Raziskov wrote:Kamal,
Lain kali kalau nak tanya soklan kat tuan manager aku tu..sila email dulu kat aku..kalau aku kata ok baru ko post kat sini..kan manager aku tak paham dah tu...aku jugak yg kena terangkan maksud tersirat ko tu...nyampahhh makkk tau....Very Happy Razz

sekian

terasa sungguh tidak Otai ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by hi-wayMAN on Wed 10 Mar - 12:32

kamalia wrote:
Raziskov wrote:Kamal,
Lain kali kalau nak tanya soklan kat tuan manager aku tu..sila email dulu kat aku..kalau aku kata ok baru ko post kat sini..kan manager aku tak paham dah tu...aku jugak yg kena terangkan maksud tersirat ko tu...nyampahhh makkk tau....Very Happy Razz

sekian

terasa sungguh tidak Otai ..

OTAI TELOK ENSEN......... What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by furqaan on Wed 10 Mar - 12:41

asyik dok sebut2 Otai nie grindu ker kat Otai Baling ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by kamalia on Wed 10 Mar - 12:46

furqaan wrote:asyik dok sebut2 Otai nie grindu ker kat Otai Baling ..

abg angkat sudah marah la...
lama tak dgr citer adik sorang ni.
maybe tgh bz dgn assignment tu.

uncle furq,
kasi capat sikit bikin pesport tu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by afaris06 on Wed 10 Mar - 13:54

fie wrote:terima kasih
ngah ajiz...jasa mu ku kenang...


p/s: sambil cium tangan....

ader program senam erobik/ poco2 utk kurangkan lemak diperut...
sape2 berminat sayer boleh call jurusenam...
fie...apa asyik lepak kat porem je...jom la pekene teh ke..tts ke...lama betul x jumpa ko...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by jimf on Wed 10 Mar - 14:06

kamalia wrote:uncle furq,
kasi capat sikit bikin pesport tu..

kak alia....suruh buat paspot tu nak gi mana?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by fie on Wed 10 Mar - 14:17

afaris06 wrote:
fie wrote:terima kasih
ngah ajiz...jasa mu ku kenang...


p/s: sambil cium tangan....

ader program senam erobik/ poco2 utk kurangkan lemak diperut...
sape2 berminat sayer boleh call jurusenam...
fie...apa asyik lepak kat porem je...jom la pekene teh ke..tts ke...lama betul x jumpa ko...

minggu nie aku turun tts...jumpe disana

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 14:54

soalan ilmiah...

Ann Rawang tu telah tersohor kehebatannya repair zzr250...kalau zzr500 camner?...ini kira soalan ilmiah jugak ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Apai on Wed 10 Mar - 14:59

Salam!....Pengumumun!.....selepas nie saya mungkin tidak dpt aktif berporem di dlm ZZrianz ataupun di Mukabuku bergantung kpd keadaan. Aktiviti TTS macam biase! Very Happy

Harap kengkawan tidak tertanya2 kemana menghilangnya saya dlm porem maupun dlm Mukabuku! No

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Dinz on Wed 10 Mar - 15:08

Tuan manager,
Janji kawasaki. Kat kedai dia, signboard besar tulis Kawasaki.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 15:13

Dinz wrote:Tuan manager,
Janji kawasaki. Kat kedai dia, signboard besar tulis Kawasaki.

baiklah pak dinz....saya akan try kat ANN Rawang bila duit nak tukar shim valve dah cukup...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Dinz on Wed 10 Mar - 15:19

En Apai, boli la notebook satu. Lepas tu kau buleh buat macam tuan manager, dlm toilet pun boleh posting kat forum... Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by jimf on Wed 10 Mar - 15:24

Apai wrote:Salam!....Pengumumun!.....selepas nie saya mungkin tidak dpt aktif berporem di dlm ZZrianz ataupun di Mukabuku bergantung kpd keadaan. Aktiviti TTS macam biase! Very Happy

Harap kengkawan tidak tertanya2 kemana menghilangnya saya dlm porem maupun dlm Mukabuku! No

laaa..kenapa apai?
sibuk gi trekday pulak ke?..
mentang2 laaa dah menuntut dgn dewata gi karak minggu lepas..
ye laaa...tinggal laa kami ni yg terkial2 nak leper gegar lutut...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 15:25

apai dah upgred ke? tahniah... cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 15:27

Dinz wrote:En Apai, boli la notebook satu. Lepas tu kau buleh buat macam tuan manager, dlm toilet pun boleh posting kat forum... Very Happy

alamak...camno pak dinz tahu sekarang ni aku tgh berforum dalam toilet...misteriiii.....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Apai on Wed 10 Mar - 15:31

Aku akan pindah keja tompek baru...tatau boleh masuk tenet layan porem ke idak!...tapi dlm tempoh Probation mesti kena kaber line! Very Happy

Ari ni last day aku...boleh porem sampai ptg! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by jimf on Wed 10 Mar - 15:36

oooo gitu heheh
tahniah dah upgrade keja apai...
niat laa ber "hijrah"...moga tmpt baru mendatangkan lebih rahmat dan rezeki melimpah2 utk ko sekeluarga...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by kamalia on Wed 10 Mar - 15:37

selamat tinggal apai,
jgn lupa kami plak nanti.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by ariff908 on Wed 10 Mar - 15:46

fie wrote:
afaris06 wrote:
fie wrote:terima kasih
ngah ajiz...jasa mu ku kenang...


p/s: sambil cium tangan....

ader program senam erobik/ poco2 utk kurangkan lemak diperut...
sape2 berminat sayer boleh call jurusenam...
fie...apa asyik lepak kat porem je...jom la pekene teh ke..tts ke...lama betul x jumpa ko...

minggu nie aku turun tts...jumpe disana

jaga2 ade moto baru nak kluar tu...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by ariff908 on Wed 10 Mar - 15:49

Apai wrote:Aku akan pindah keja tompek baru...tatau boleh masuk tenet layan porem ke idak!...tapi dlm tempoh Probation mesti kena kaber line! Very Happy

Ari ni last day aku...boleh porem sampai ptg! Laughing

slamat hupgred keje tuan apai..InsyaAllah doa yg terbaik...rezeki utk anak bini, mak ayah, diri sendiri, moto baru, etc...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 15:57

encik apai....tahniah sebab dapat upgred keje baru....masuk kandang kambing mengembek...masuk kandang landak...makan landak lagi lah..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Apai on Wed 10 Mar - 16:02

Terima kasih Jimf dan redzman, Arif, kamal!...Mal!..Jgn kau ucap selamat tinggal (mcm lagu fotograf la pulak!)....Aku masih setia ngan ZZrianz..aktiviti TTS tu tetap on cuma ride boleh ari ahad aje!....sabtu dah keja full day!...Takpelah janji masyuk! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by jimf on Wed 10 Mar - 16:02

mat zzr wrote:encik apai....tahniah sebab dapat upgred keje baru....masuk kandang kambing mengembek...masuk kandang landak...makan landak lagi lah..

ehhh...hari tu pakdin cakap org tu gi memburu laa landak tu... dia takde pun kandang landak... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 16:07

jimf wrote:
mat zzr wrote:encik apai....tahniah sebab dapat upgred keje baru....masuk kandang kambing mengembek...masuk kandang landak...makan landak lagi lah..

ehhh...hari tu pakdin cakap org tu gi memburu laa landak tu... dia takde pun kandang landak... scratch

betul tu...dalam kandang landak tu kosong ajer...betul ke kita makan landak? rabbit

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Apai on Wed 10 Mar - 16:09

Aku tak hendak makan landak lagi...cubalah bende lain pulak!...Makan pelanduk ke! Ostrich ke!.....makan boleh sebrg makan...he!he!he!he! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V15 - Nak kena piat telinga??? (8/3/10)

Post by Sponsored content Today at 2:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum