BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Sun 7 Mar - 14:16

selamat harijadi utk pot dgn ucapan sila lah tukar siggy anda.. aku merayu kat ko ni pot Sad

baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Sun 7 Mar - 14:18

tripel x..
mmg la ko layan sorang2 sebab ko kat depan Mad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by xxx on Sun 7 Mar - 14:20

adambikers wrote:selamat harijadi utk pot dgn ucapan sila lah tukar siggy anda.. aku merayu kat ko ni pot Sad

baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku

korang leh caye ke mamat nih??
lu pikir lah sendri...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by xxx on Sun 7 Mar - 14:22

adambikers wrote:tripel x..
mmg la ko layan sorang2 sebab ko kat depan Mad

aku layan blues o g karak..
dah kene tggl berkampung2 tadi...
ble aku sampai kat simpang karak tu, adam, apai n ben ngah hisap roko...
lame sgt tggu aku sampai...
cian kat aku..
huhuhuhuhu...
stiap kali nk jln aku bg mest pg dulu,..
tapi pastu dorg yg tggu kat smpang....
mcmn tu?? Razz Razz

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by xxx on Sun 7 Mar - 14:23

dam..
upload gmbr dam..
aku nk jugak tgk moto hebat2 tadi....
ngn RIDER2 YG LAJU2 TU...
nk mntak sign kat baju

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by tok wan on Sun 7 Mar - 14:26

adambikers wrote:selamat harijadi utk pot dgn ucapan sila lah tukar siggy anda.. aku merayu kat ko ni pot Sad

baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku
wah....apai tahniah n adam...krn berjayo diracun n meracun...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Sun 7 Mar - 14:31

bagi aku rest 5 minit dulu.. pastu aku upload yg mana aku snap..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by xxx on Sun 7 Mar - 14:47

tok wan wrote:
adambikers wrote:selamat harijadi utk pot dgn ucapan sila lah tukar siggy anda.. aku merayu kat ko ni pot Sad

baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku
wah....apai tahniah n adam...krn berjayo diracun n meracun...

fuh..
klu tok wan tgk apai tadi..mang mantop...
tadi tme rv kat shell gmbak, muka apai hepy jer..
yelah, org umah bg lesen ngn apai...
apai kan dah wat yg terbaeekk punye pujukan smlm..
siap blikan air tu...
hehehehe Razz Razz

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by xxx on Sun 7 Mar - 14:48

adambikers wrote:bagi aku rest 5 minit dulu.. pastu aku upload yg mana aku snap..

ok2..
rehat2 dulu

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by ayed on Sun 7 Mar - 14:50

baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku




mentg2 lmbt dtg....huhu

ayed

Posts : 3
Join date : 07/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Sun 7 Mar - 15:02

nah tripel x, aku belanja gamba ride tadi..

aku berjaya melepak dgn geng laju sebab tunggu geng lain sampai
[You must be registered and logged in to see this image.]

bukti moto apai melayan karak dgn 1 liter bike
[You must be registered and logged in to see this image.]

antara yg hadir memeriahkan sunday morning ride!
[You must be registered and logged in to see this image.]

sekali lagi bukti jelas moto apai yang menunjukkan beliau melayan karak
[You must be registered and logged in to see this image.]

bersama legendary tok misai
[You must be registered and logged in to see this image.]

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by xxx on Sun 7 Mar - 15:10

ok2..
tq...
nk wat smpn gmbr ni..
hehehehe...
bukan pe, susah nk polow RIDER2 LAJU NI...
gmbr no 1 and 5 tu dorg ngah lepak ...
tggu aku sampai......... Sad

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Sun 7 Mar - 15:12

ayed wrote:baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku




mentg2 lmbt dtg....huhu

lambat tinggal! Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by xxx on Sun 7 Mar - 16:15

adambikers wrote:
ayed wrote:baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku




mentg2 lmbt dtg....huhu

lambat tinggal! Razz

aku dah kene dah tadi...
kne tggl sorg2 .... Sad

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by tok wan on Sun 7 Mar - 16:24

ayed wrote:baru je sampai umah dari ride makan nasi lemak kat karak.. ada lebih kurang 50 bijik bikerz..
antara yg pegi :-
-tok misai
-don
-tripel x
-apai
-adam
-masta rudy n gombak clan
-geng bunga raya
-dan banyak lagi, tak ingat sangat sebab terlampau ramai..

p/s: aku paling belakang sebab bila nak laju je skit tok misai marah aku, ride karak yg paling slow utk diriku





mentg2 lmbt dtg....huhu


ni ayed mano plk ni???...
g kat ruangan cadangan kenalkan diri kat bai woti dulu...
nanti mod piat telinga jentik anu...

Razz Razz

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by awestol on Sun 7 Mar - 21:50

pi mana habis orang ni........?????????

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Sun 7 Mar - 21:58

sume tido daa..
penat ride.. hehehe

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by azamreeves on Sun 7 Mar - 22:13

salam malam.pergh pi layan karak x ajak aku yg slow nih.ko mmg adam

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Sun 7 Mar - 22:29

tak ajak sebab ride karak ni tak kena bayar 2 ribu la azam..
nanti kalau ada ride yg kena bayar 2 ribu aku ajak ko yee clown

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by azamreeves on Sun 7 Mar - 23:23

nyiampahla.mentang2la helmet baru

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by nawza on Mon 8 Mar - 8:06

Salam Pagi...

Selamat hari jadi pd yg menyambut hari ulang tahun.....semoga panjang umur dan di murahkan rezeki... cheers ...

Salam Takziah buat izul diatas pemergian adik tersayang...semoga roh nye di tmptkan bersama org2 yg beriman...AL FATIHAH....

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by adambikers on Mon 8 Mar - 8:23

selamat harijadi utk radizzr.. semoga makin bertambah cute dan laju dikoner

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by mat zzr on Mon 8 Mar - 8:56

Raziskov wrote:Baru touch down sampai rumah..
penat nak mampos...makan pun tak berapa nak selelra tadi... Very Happy

sekian

aku tak percaya lah...kau makan berlumba dgn ghimeh...jalan jem teruk kat MRR2 start dari sg Buluh...ketinggalan jauh aku dgn JimF,Adamos,Ghimeh...hujan plak tu...jalan licin...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by furqaan on Mon 8 Mar - 9:18

Tahniah buat Melandak Ride .... Ok per lagi unkle Jimf ... kasi panas ride gi haatyai lak ... tinggal tak sampai 20 hari jer lagi ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by nawza on Mon 8 Mar - 10:00

furqaan wrote:Tahniah buat Melandak Ride .... Ok per lagi unkle Jimf ... kasi panas ride gi haatyai lak ... tinggal tak sampai 20 hari jer lagi ...

salam kak Fur...tanyer skit...harta rampasan tuan hambe ade lagi ker...? saje jer hambe tanye.... Sad

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V14 - Jom Melandakkkk.... (03/03/10)

Post by Sponsored content Today at 9:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum