Kawasaki ZZR-250 untuk dijual Kuantan

View previous topic View next topic Go down

Kawasaki ZZR-250 untuk dijual Kuantan

Post by zulismie on Sun 10 Aug - 12:27

AAssalamualaikum dan selamat sejahtera.

Saya pemilik ZZR 250 (1994) berkira-kira hendak menjual motosikal milik saya.

Saya nak jual sebab dah tak daya nak bermotosikal lagi (kekangan waktu dan kewangan).

Motosikal saya dah list kat mudah.my tapi ramai yang hangat2 taik ayam je nak beli. Ramai
yang saja2 tanya, lepas tu senyap je.

Apa pun, motosikal saya model tahun 1994. dan dah ramai pemilik. alhamdulillah, setakat ni
motor tu tak pernah accident dengan saya.

Fairing ada crack sikit2, sebab tumbang.

Saya buka harga RM5500. kalau nak tawar, mai le datang rumah dulu, tengok, sembang2 minum teh
sikit. sambil2 buat kawan.

kalau sape2 berminat, boleh kontek saya melalui emel. azizul_ismie[at]hotmail.com nanti kita set camna.

Motor area Kuantan, Pahang.

Tenkiu everibodi

zulismie

Posts : 1
Join date : 10/08/2014

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum