boot untuk di jual..

View previous topic View next topic Go down

boot untuk di jual..

Post by xxx on Mon 22 Feb - 22:38

ni sekadar menolong member aku jer...
sila tepon trus ke owner...
ade no kat bawah...

[quote author=AmirBurn link=topic=8467.msg212731#msg212731 date=1266533854]


Brand : real rider
Colour: Black
Condition: NEW
Size :  43 (update)  stok tinggal 1 sahaja ;D
Price: RM 150
location : ampang

jika berminat anda boleh nyatakan saiz anda dahulu bagi memastikan mempunyai saiz anda mahukan..

jika ada sebarang pertanyaan boleh berhubung :

Contact: amirburn or ijat pt
H/p: amir - 012-2286163 / ijat - 017 2609676
[/quote]

klu nak, sila lah berhubung trus kpda amir n ijat

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 11:24

aku sms tak reply, aku call tak jawab...camner ni? nak jual ke tak kasut boot ni?...aku mmg cari satu...apai suruh aku beli....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by Apai on Wed 10 Mar - 16:06

mat zzr wrote:aku sms tak reply, aku call tak jawab...camner ni? nak jual ke tak kasut boot ni?...aku mmg cari satu...apai suruh aku beli....

Mmg aku suh beli!...Motor 500cc tu beb!....Keselamatan jgn krompomi!..... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 16:11

aku dah tau kat mana kedai ni...di Paragon point..tingkat empat...taman putra, Ampang....dekat dgn hospital baru ampang....dpt gaji aku pi beli lah..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by mat zzr on Wed 10 Mar - 16:12

masa aku call tadi...boot rege rm150 takde...yg ader rege rm250

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by mat zzr on Thu 11 Mar - 14:05

semalam aku pergi kedai ni....nama kedai dia I-Bike di Paragon point, Taman putra ampang...tingkat 4...aku pi jam 6.30 pm...tapi kedai dia dah tutup...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by mat zzr on Thu 11 Mar - 14:06

aku pi sana pasal nak survey boot....apai kata kalau pakai riding boot boleh menambah kelajuan motor....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by darkriezzr on Wed 7 Apr - 12:25

klau btui brade apai katakan tu, mmg kena dptkan jugak riding boot nie

darkriezzr

Posts : 72
Join date : 18/03/2010
Age : 35
Location : Kampar

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by kamalia on Thu 12 Aug - 20:31

dude, boot kaler pink ada tak dude?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by furqaan on Sat 14 Aug - 12:27

kamalia wrote:dude, boot kaler pink ada tak dude?

Senak perot teman ...huaa...huaaa...huaa.

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by kamalia on Sun 15 Aug - 18:17

tak puasa la tu uncle furq!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by mizunYasin on Wed 18 Aug - 14:59

gua sambar boot kat bandung 2 minggu lepas kulit ori ringan mcm tak pakai kasut je..rm140 ngan full face batman rm85...kat m`sia gua tengok fullface tu rm300

mizunYasin

Posts : 15
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by xxx on Wed 18 Aug - 17:35

mizunYasin wrote:gua sambar boot kat bandung 2 minggu lepas kulit ori ringan mcm tak pakai kasut je..rm140 ngan full face batman rm85...kat m`sia gua tengok fullface tu rm300

la...pegi indon x bgtaw ker??
klu x dah kirim barang...
ble lagi pegi??

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: boot untuk di jual..

Post by Sponsored content Today at 19:33


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum